Het team

Inmiddels zijn er 10 mensen in vaste dienst bij Bridge Event Facilities. Daarnaast putten we uit een vast team van 50 freelancers. Op deze manier kunnen wij op elk gewenst moment van de dag beschikken over de allerbeste medewerkers die u zich kunt wensen. Onze gedreven en ambitieuze mensen steken hun handen graag uit de mouwen! Komt u gerust eens langs op ons kantoor in Schijndel. De deur staat altijd open en wij luisteren graag naar uw verhaal en uw wensen.

René Verbruggen - Directeur       

Het gevoel voor licht en geluid zat er bij René al vroeg in. Op jonge leeftijd begon hij daarom al een drive-in show, met succes: steeds meer klanten en kennissen vroegen René om hun evenement of feest te voorzien van licht en geluid. Dit deed de geboren ondernemer besluiten om voor zichzelf te beginnen. Onder de naam Party Sound werden veel feesten verzorgd. Toen het bedrijf steeds groter werd, werd Party Sound omgedoopt tot Bridge Event Facilities. René koppelde op deze passende manier zijn achternaam aan zijn baan in de entertainmentwereld; de rol van bruggenbouwer. Het evenementenbedrijf groeide snel en vierde in 2012 haar 25-jarig jubileum. Met gepaste trots ontwikkelde Bridge Event Facilities zich de afgelopen decennia tot een total supplier in de evenementenbranche.

Maarten Volman - Verhuurcoördinator 

Inmiddels ben ik afgestudeerd aan de HAN in Arnhem, waar ik de opleiding Bedrijfskunde volgde. In 2008 was ik voor het eerst werkzaam bij Bridge-EF en sinds september 2012 ben ik vrijwel iedere zaterdag te vinden in het magazijn. Mijn functie was simpelweg magazijn medewerker: geen dure woorden maar daden. Met veel plezier en een gezond streven naar perfectie leid ik het zaterdagteam. In het magazijn worden de eerste fysieke werkzaamheden verricht, om tekeningen tot leven te wekken. Daarom zie ik het magazijn als het startpunt van iedere klus. Mijn doel is het magazijn continu te verbeteren. Een goed begin is immers het halve werk! Sinds december 2015 ben ik fulltime aan de slag gegaan als verhuurcoördinator.

Maartje Verbruggen - Marketing medewerker

Mijn naam is Maartje Verbruggen. Sinds juli 2015 werk ik fulltime bij Bridge Event Facilities als assistent losse verhuur en houd ik de social media bij. Daarmee is de Verbruggen familie op werk compleet. Daarnaast studeer ik aan de Hotel Management School Maastricht. Na ervaring opgedaan te hebben in verschillende hotels in binnen- en buitenland, was het tijd voor iets anders. Die nieuwe uitdaging heb ik gevonden bij Bridge EF!

Bart Verbruggen - AV Technicus

Ik ben Bart Verbruggen, de zoon van René. Doordeweeks zit ik fulltime op kantoor maar in drukke periodes ben ik op zaterdagen nog altijd te vinden in het magazijn. Mijn functie is dan wel AV Technicus maar in de praktijk houd ik me ook bezig met het tekenen in Wysiwyg, projectvoorbereiding, ben ik op de werkvloer te vinden tijdens projecten en in de Technische Dienst. In juli 2016 ben ik afgestudeerd aan het ROC Tilburg, de opleiding Sound & Vision. Ik vind het erg leuk om mee te werken aan het bedrijf omdat het past bij wat ik gestudeerd heb en natuurlijk omdat het bedrijf van mijn vader is. 

Ramon Verheijen- AV Technicus

Mijn naam is Ramon Verheijen uit Gilze-Rijen. Sinds juli 2015 ben ik werkzaam bij Bridge Event Facilities, van magazijnwerk tot AV-techniek tijdens projecten, ik ben multi-inzetbaar. In juli 2016 heb ik mijn vierjarige opleiding Sound & Vision aan het ROC in Tilburg succesvol af kunnen ronden. De laatste twee jaar van mijn opleiding heb ik voor de specialisatie video gekozen, tijdens mijn stage in het derde jaar heb ik al wat kennis in de praktijk kunnen brengen. Mijn stage in het laatste jaar heb ik bij Bridge EF gedaan, die me in de wereld van grote projecten dompelde. Ik houd me dan ook vooral bezig met video opdrachten; projectie voor presentaties, live registratie, filmen en monteren.

Anke Swinkels - Administratie

Eenmaal per week, meestal 's woensdags ben ik aanwezig op het kantoor van Bridge Event Facilities om alle administratieve werkzaamheden uit te voeren. Voor vragen kunt u mij het beste per mail contacteren of bellen op woensdag.

Sjannie Verbruggen - Onderhoud Theatertextiel

Ik ben Sjannie Verbruggen, de echtgenote van René. Mijn hoofdtaak is het onderhoud van theatertextiel. Daarnaast ben ik ook veel op de zaak aanwezig om te helpen met overige zaken. Theatertextiel is een belangrijk onderdeel binnen Bridge EF. Ze zeggen wel eens: "Theatertextiel geeft stof tot denken", omdat je er zoveel mee kan doen.

 

Gijs Verbruggen - Magazijnmedewerker

Ik ben de jongste zoon van René. Ik werk net als mijn broer op zaterdag in het magazijn. Ik vind het leuk om te werken voor mijn vader zodat ik iets kan bijdragen aan zijn bedrijf.

 

Bas van den Elzen - Oproepkracht

Op zaterdagen werk ik vaak bij Bridge Event Facilities. Doordat ik naar Amsterdam ben verhuisd in verband met mijn studie kan ik helaas vaak alleen in het weekend. In de vakantie werk ik vaak doordeweeks mee met het team.

Ad van de Oetelaar - Vrachtwagenchauffeur 

Ik word vaak gevraagd voor het transport van A naar B door Bridge Event Facilities. Ik zorg er voor dat de spullen van en voor klanten altijd veilig op plaats van bestemming komen.