AANKLEDING BEDRIJFSFEEST

Of u nu een groot bedrijf heeft of een klein bedrijf, iedereen organiseert wel eens een feest op het werk. Omdat u het vaak al druk genoeg heeft met uw eigen werkzaamheden heeft de organisatie van zo'n bedrijfsfeest best wat voeten in de aarde. Een betrouwbare partner die u alles uit handen neemt voor een spetterend feest is dan geen overbodige luxe! Bij Bridge Event Facilities helpen we u graag. We kleden namelijk niet alleen beurzen en congressen aan, maar hebben ook al menig bedrijfsfeest mogen voorzien van een geweldige sfeer. Als specialist op het gebied van het aankleden van bedrijfsfeesten denken we graag met u mee over de invulling van deze dag of avond.  Stijlvol, op maat gemaakt en precies in de sfeer die u wenst. 
 
Bedrijfsfeest
Wat het thema ook is van uw bedrijfsfeest, hoe groot of klein het gezelschap ook mag zijn: op ieder feest stelt Bridge Event Facilities zich in dienst van de hoofdrolspelers. Wij hebben het beste materiaal in huis om van uw bedrijfsfeest een groot succes te maken. De gastheer en zijn gasten, de cateraar en de artiesten worden door onze medewerkers op hun wenken bediend met licht, podia en decors, maar ook met stroom, muziek en versterking. Daarnaast geven wij ook tips, ideeën en bieden wij oplossingen voor de vragen die gesteld worden op het juiste moment zodat u uw medewerkers en genodigden onbezorgd van een geweldig bedrijfsfeest kunnen genieten. 

Pipe and drape 
Organiseert u een bedrijfsfeest in een grote hal die wel wat extra sfeer kan gebruiken? Een gemakkelijke en goedkope manier om dit aan te pakken is met de zogenaamde Pipe and drape techniek. Deze gebruiken we ook voor de opbouw of aankleding van beursstands, maar kan natuurlijk ook prima voor een feestje. Dit maakt dat uw evenement namelijk altijd een originele, decoratieve maar bovenal mooie afscheiding krijgt. Vaak is dit van essentieel belang als u een mooie en onderscheidende beursstand wilt, maar ook voor feesten op uw eigen locatie kan dit zeer sfeerbepalend zijn. De inzet van Pipe and Drape als scheidingssysteem is uiterst flexibel, waardoor het geschikt is voor elke vorm en locatie.

Spelen met ruimte
Door de ervaren werknemers van Bridge Event Facilites kunnen wij ervoor zorgen dat uw feestlocatie nog meer allure krijgt. Wij denken graag mee en spelen graag met ruimtes. U wilt de bezoeker overdonderden en verbazen. Bridge Event Facilities heeft ruime ervaring in het creëren van stijlvolle partypaleizen. Bij ons komt u niets te kort!

Laat u inspireren, bekijk onze foto's van de bedrijfsfeesten.

Bedrijfsfeest aankleden? Bridge Event Facilities helpt u graag. Van podium en decor tot pipe and drape Bedrijfsfeest aankleden? Bridge Event Facilities helpt u graag. Van podium en decor tot pipe and drape Bedrijfsfeest aankleden? Bridge Event Facilities helpt u graag. Van podium en decor tot pipe and drape Bedrijfsfeest aankleden? Bridge Event Facilities helpt u graag. Van podium en decor tot pipe and drape Bedrijfsfeest aankleden? Bridge Event Facilities helpt u graag. Van podium en decor tot pipe and drape Bedrijfsfeest aankleden? Bridge Event Facilities helpt u graag. Van podium en decor tot pipe and drape