BEURS AANKLEDING

De aankleding van uw evenement of beursstand vergt vakmanschap. U oogst applaus van uw publiek met een stijlvolle beurs. Bridge Event Facilities denkt graag mee over de aankleding van uw beurs.Wij maken met alle liefde en plezier van één grote ruimte verschillende kleinere ruimtes. Bridge Event Facilities tovert een kale hal om tot een sfeervolle ruimte, die de bezoeker aangenaam zal verrassen. Wij zorgen voor pracht en praal, voor een aantrekkelijke en sfeervolle ambiance, waarin het goed ontspannen en prettig zakendoen is. Naast alle stands verzorgen wij ook regelmatig de entree, doorgangen, meetingpoints en cateringpleinen. 

Beursmateriaal
Onze standbouwers beschikken over beursmateriaal dat perfect geschikt is om uw beursstand of evenement op te fleuren. Bridge Event Facilities beschikt over een grote hoeveelheid aan theatertextiel dat ervoor zorgt dat uw beursstand zo wordt aangekleed dat u vanzelf opvalt. Toveren met textiel, dat is waar wij goed in zijn. Wij bedienen u op uw wenken. Naast theatertextiel en schone en prachtige theaterdoeken kleden wij uw beursstand ‘af’ met licht, podia en decors. Met stroom, muziek en versterking. Bridge Event Facilities overlegt, stemt af en werkt samen. De één noemt het service, de ander noemt het passie. Als wij u maar kunnen verblijden met een stijlvolle aankleding van uw evenement of beursstand.

Vooruitdenken
Met de sfeervolle aankleding die wij u kunnen bieden kunt u het beste laten zien. Maar ons werk gaat verder dan alleen het aankleden van uw beursstand. Bridge Event Facilities denkt altijd een stapje verder. Ook de ruimtes en gangen waar geen stands staan, kleden wij netjes af met onder andere pipe and drape. Daarnaast ontzorgen wij u door duidelijk aan te geven waar het sanitair zich bevindt, werken wij met duidelijke en decoratieve borden die aangeven waar welke gang naar toe leidt op uw beurs of evenement en zorgen wij voor flitsende en heldere seinborden op de parkeerplaats voor de bezoeker zodat zij meteen hun weg vinden naar uw beurs of evenement. Kortom, Bridge Event Facilities denkt aan het totaalpakket!

Laat u hier inspireren, bekijk onze foto's van de beurzen.

Uw beurs aankleden? Onze standbouwers weten van iedere stand compleet te maken met het beste licht, geluid en een stijlvolle aankleding. Uw beurs aankleden? Onze standbouwers weten van iedere stand compleet te maken met het beste licht, geluid en een stijlvolle aankleding. Uw beurs aankleden? Onze standbouwers weten van iedere stand compleet te maken met het beste licht, geluid en een stijlvolle aankleding. Uw beurs aankleden? Onze standbouwers weten van iedere stand compleet te maken met het beste licht, geluid en een stijlvolle aankleding.