BEURSSTANDS INRICHTEN

Bij het inrichten van uw beursstand komt een heleboel op u af. Eigenlijk te veel om op te noemen. Bridge Event Facilities ontzorgt u volledig. Van de afwerking tot het geluid. Van het juiste licht tot aan een uniek podium voor uw bezoekers. Wij hebben de kennis in huis, zodat u zich kunt richten op uw primaire werkzaamheden. Laat het inrichten van uw beursstand maar aan onze professionele en geoefende standbouwers over. Voor u is het prettig dat u de inrichting van uw beursstand met een gerust hart aan ons kunt overlaten. Wij zijn de expert, u bent de koning.

Al het beursmateriaal om uw stand in te richten
Of u nu AV techniek, verplaatsbare wanden, pipe and drape, laminaatvloeren, vloerbedekkingen, theaterdoeken, polystretchlampen, iPad-houders, plasmaschermen, touchscreens, overhead-, LCD- en diaprojectoren, etaleerkubussen, presentatiezuilen of sokkels nodig hebt om uw beursstand in te richten: Bridge Event Facilities heeft het voor u! Ons magazijn in Schijndel staat vol met alle benodigdheden om zo dié onderscheidende en unieke beursstand te creëren.
Voor meer beursmaterialen klik hier. 

Standbouwers van niveau
Bridge Event Facilities heeft diverse gedreven en bekwame standbouwers in dienst. Door hun jarenlange ervaring in de standbouw branche hebben zij een creatieve kijk op het inrichten van uw beursstand. Wij adviseren, helpen en ontzorgen u 24 uur per dag. Door bovengenoemd beursmateriaal zijn wij in staat om uw beursstand zo te ontwerpen dat u een verbluffende indruk zult achterlaten bij uw bezoeker.
Bekijk onze website DeStandbouwers.

Het ontwerpen van de beste beursstand voor de beste prijs
Bridge Event Facilities wil zo innovatief mogelijk zijn. Daarom denken wij graag met u mee. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen en bedenken van unieke en kwalitatief hoogstaande standbouw concepten en standbouw ontwerpen. Daarbij is het bij ons van belang dat deze ontwerpen de juiste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Dat is het uitgangspunt. Inmiddels hebben wij diverse onderscheidende concepten voor u. Neemt u gerust een kijkje bij één van deze concepten van Bridge Event Facilities. 
Laat u inspireren, bekijk onze foto's van de beursstands.

Advies
Voor meer informatie kunt u altijd terecht bij ons team. Of het nu gaat om het huren van materialen of om de volledige inrichting en afwerking van uw beursstand, Bridge Event Facilities adviseert u graag. Ons doel is om u wensen uit te laten komen, zo dat u in het oog springt van de bezoekers.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
 

Beursstand inrichten, beursmateriaal voor inrichting, standbouw op niveau Beursstand inrichten, beursmateriaal voor inrichting, standbouw op niveau Beursstand inrichten, beursmateriaal voor inrichting, standbouw op niveau Beursstand inrichten, beursmateriaal voor inrichting, standbouw op niveau