Tijdelijke COVID-19 Oplossingen Horeca

Zoekt u een duurzame oplossing in verband met de corona maatregelen?. Bij Bridge Event Facilities staan we u bij door slimme oplossingen voor u te realiseren. Niet alleen op het terras maar ook aan de bar, in het restaurant/café en de toiletten. Maak uw onderneming corona-proof! 

Wij geloven in oplossingen op maat, neem daarom gerust contact met ons op om vrijblijvend met ons te brainstormen voor oplossingen in uw onderneming! Mail naar: rene@bridge-ef.com of bel naar 073 54 32666.

Serveer mogelijkheid

Een trolley is multi-inzetbaar, in de anderhalve meter samenleving is het uw persoonlijke verlengstuk. Gasten kunnen food en beverages van de trolley pakken waarmee uw personeel rondrijdt.

- 1 verstelbaar antislip blad (meerdere bij te bestellen)
- 6 fleshouders (ook voor bestek/servetten/peper&zout)
- Schokdempers

€ 250,-, excl. btw en transport

Serveer mogelijkheid 2

De gasten serveren vanuit een 'serveertafel'? Wij hebben de perfecte tafel!

Onze KUBO side table is perfect om gemakkelijk te plaatsen in uw onderneming. Hij is lichtgewicht en stapelbaar. Het frame is beschikbaar in wit en zwart, het blad in bamboe, wit en zwart. De tafels kunnen we u te huur en te koop aanbieden.

 

Themaruimtes

Zoekt u scheidingswanden met een thema print ?

Het is mogelijk een simpele scheidingswand te plaatsen, maar waarom niet het maximale uit social distancing halen? Creëer eenvoudig speciale themaruimtes, deze ruimtes kunnen losstaand worden ingezet, of geschakeld! Laat uw gasten vooraf een ruimte boeken om maximaal rendement uit de ruimtes te halen. Wij faciliteren in alleen de frames of bieden u het gehele pakket inclusief meubilair aan. De thema's zijn volledig aan uw wensen aan te passen en doordat de doeken verwisselbaar zijn, ieder seizoen te wisselen!

Bel of mail voor een persoonlijk aanbod!

Terras

Nu de zomerperiode eraan komt en we niet op vakantie kunnen, zal de gemiddelde Nederlander graag vaker naar een terras willen dan normaal. Bij Bridge Event Facilities hebben we diverse oplossingen om uw terras corona-proof te maken! Plaats scheidingswanden tussen de tafels met daarop uw menu. Of volledig transparante schermen. Kunt u het bedenken? Dan kunnen wij het maken!

Toiletten

Ook uw toiletten kunnen gemakkelijk voorzien worden van scheidingswanden. U kiest voor transparant of een kleur, onze B-bond platen zijn zeer gemakkelijk te reinigen.

Meer informatie over tijdelijke oplossingen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19

 • Coronaproof ruimte creëren
  Door de uitbraak van het coronavirus COVID-19 zijn er tijdelijk veel winkels dicht en kantoren gesloten. Maar wat als dit niet mogelijk is? Laat personeel veilig en verantwoord werken tijdens de corona-uitbraak met behulp van tijdelijke COVID-19 oplossingen. Wij hebben oplossingen die ervoor zorgen dat ontvangstruimtes, kantoorruimtes, productieruimtes, triageruimtes, consultatieruimtes, wachtruimtes en opnameruimtes corona-proof ingericht kunnen worden. 
  >> Lees meer
   
 • Tijdelijke scheidingswand voor corona
  Tijdelijke scheidingswanden kunnen helpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een tijdelijke scheidingswand laten plaatsen in een kantoor, ontvangstruimte, productieruimte, wachtruimte of opnameruimte? Bij Bridge Event Facilities hebben we de juiste materialen om uw werkruimte coronaproof te maken.
  >> Lees meer
   
 • Regionale isolatiepost inrichten
  Verschillende sportzalen, kerken en leegstaande bedrijfsruimtes worden ingericht tot regionale isolatiepost. Huisartsen richten zo’n regionale isolatiepost in voor mensen met coronaklachten. Patiënten kunnen in deze speciaal ingerichte isolatiepost terecht met een doorverwijzing van hun huisarts. Voor het inrichten van zo'n isolatiepost zijn de juiste materialen nodig. Bij Bridge Event Facilities hebben we de benodigde materialen én de kennis voor het inrichten van zo'n ruimte in huis. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.
  >> Lees meer

Meer informatie of offerte opvragen

Bent u geïnteresseerd in een corona-oplossing op maat voor de horeca? Wij denken graag met u mee! De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u wensen die niet zijn opgenomen in bovenstaand overzicht? Geen probleem, wij hebben voor vrijwel elk probleem een passende oplossing. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Liever sneller contact? bel ons dan even: 073 54 32 666