Tijdelijke COVID-19 oplossingen Zorg

Ook in de zorg zijn aanpassingen nodig om te voldoen aan de maatregelen omtrent corona. Niet alleen in ziekenhuizen maar ook voor verzorgingstehuizen hebben we bij Bridge Event Facilities oplossingen. 

Wij geloven in oplossingen op maat, neem daarom gerust contact met ons op om vrijblijvend met ons te brainstormen voor oplossingen in uw onderneming! Mail naar: rene@bridge-ef.com of bel naar 073 54 32666.

Bezoekersruimtes

In verzorgingstehuizen kunnen we zorgen voor speciale bezoekruimtes zodat families elkaar kunnen zien. Volledige bezoekruimtes of enkel een scheidingswand, we maken het mogelijk. Denk ook aan huiselijke inrichting en siging van en naar de ruimte toe. Wij zijn uw totaalleverancier. De ruimtes kunnen volledig naar wens worden gemaakt, denk ook aan themaruimtes zoals 'outdoor'.

Ontvangstruimtes

Crowd control is met de maatregelen voor het Coronavirus key! Zorg dat het inkomende en uitgaande publiek/bezoeker/patiënt zo min mogelijk contact heeft met andere mensen. Dit kan door middel van signing op de vloer, wand of aan het plafond. Door scheidingswanden te plaatsen kunt u zelfs smallere doorgangen gemakkelijk scheiden!
Zoekt u een covid oplossing voor uw zorg instelling?
U kunt onze oplossingen huren of kopen. Zowel huur voor korte balsook lange termijn is mogelijk. vraag naar de mogelijkheden!

Bekijk in VR!

Behandelkamers

Snel een tijdelijke ruimte oplossing voor de griepprik nodig?

Scheidingswanden zorgen niet alleen voor extra privacy, maar zijn ook perfect in een anderhalve meter maatschappij. Onze panelen zijn zeer goed te reinigen waardoor de hygiëne gewaarborgd kan worden. Naast gordijnen zijn ook deuren en transparante panelen beschikbaar voor deze ruimtes!
 

Bekijk in VR!

Signing

Door onze jarenlange ervaring binnen de evenementenwereld zijn we specialisten op gebied van signing. Wij laten u hierbij zelf kiezen: of u huurt bestaande elementen die wij in veelvoud in voorraad hebben of wij maken voor u op maat gemaakte signeerborden met uw boodschap. Vloerstickers, extra verduidelijking bij uw balie of bewegwijzering naar de catering of toilet. Bridge-EF denkt graag mee over een creatief, budgettair toepasselijke oplossing wat betreft signing. Het is toch zo prettig als de gasten/bezoekers/patiënten/leveranciers de weg weten te vinden!

Meer informatie over tijdelijke oplossingen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19

 • Coronaproof ruimte creëren
  Door de uitbraak van het coronavirus COVID-19 zijn er tijdelijk veel winkels dicht en kantoren gesloten. Maar wat als dit niet mogelijk is? Laat personeel veilig en verantwoord werken tijdens de corona-uitbraak met behulp van tijdelijke COVID-19 oplossingen. Wij hebben oplossingen die ervoor zorgen dat ontvangstruimtes, kantoorruimtes, productieruimtes, triageruimtes, consultatieruimtes, wachtruimtes en opnameruimtes coronaproof ingericht kunnen worden. 
  >> Lees meer
   
 • Tijdelijke scheidingswand voor corona
  Tijdelijke scheidingswanden kunnen helpen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Een tijdelijke scheidingswand laten plaatsen in een kantoor, ontvangstruimte, productieruimte, wachtruimte of opnameruimte? Bij Bridge Event Facilities hebben we de juiste materialen om uw werkruimte coronaproof te maken.
  >> Lees meer
   
 • Regionale isolatiepost inrichten
  Verschillende sportzalen, kerken en leegstaande bedrijfsruimtes worden ingericht tot regionale isolatiepost. Huisartsen richten zo’n regionale isolatiepost in voor mensen met coronaklachten. Patiënten kunnen in deze speciaal ingerichte isolatiepost terecht met een doorverwijzing van hun huisarts. Voor het inrichten van zo'n isolatiepost zijn de juiste materialen nodig. Bij Bridge Event Facilities hebben we de benodigde materialen én de kennis voor het inrichten van zo'n ruimte in huis. Lees hieronder meer over onze mogelijkheden.
  >> Lees meer

MEER INFORMATIE OF OFFERTE OPVRAGEN

Bent u geïnteresseerd in een corona-oplossing op maat voor in de zorg? Wij denken graag met u mee! De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u wensen die niet zijn opgenomen in bovenstaand overzicht? Geen probleem, wij hebben voor vrijwel elk probleem een passende oplossing. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw aanvraag. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.