Livestream uw event tijdens corona

Is uw evenement geannuleerd vanwege corona? Wij kunnen u helpen om uw evenement toch door te laten gaan! Normaal gesproken komen op evenement veel mensen bij elkaar. Nu dat kan niet kan, is een livestream de perfecte manier om mensen toch het gevoel te geven dat ze aanwezig zijn.

Wat is een livestream?

Een livestream is een vorm van communicatie, waarbij de content rechtstreeks via het internet wordt verstuurd. Dit proces van verzenden en ontvangen wordt ook wel streamen genoemd. Het enige verschil: bij live-streamen wordt het signaal direct verstuurd naar alle ontvangers. De ontvangers kunnen de audio en video zo direct bekijken. Het is hierbij niet nodig om te wachten tot een uitzending in zijn geheel opgenomen is. Dit maakt interactie tijdens een livestream ook mogelijk.

livestream evenement corona

Laat mensen in realtime meedoen aan uw evenement. Nu er in verband met de corona maatregelen veel mensen thuis werken, is het niet mogelijk om op locatie te komen. De opties voor livestreaming zijn eindeloos. Van een livestream voor persoonlijke evenementen (zoals een bruiloft of uitvaart) tot zakelijke doeleinden (zoals een opening of presentatie): een beeld zegt vaak meer dan duizend woorden. Ons vaste team bestaat uit vakbekwame videotechnici die van uw online evenement een succes maken. Schakel ons team in voor het uitzenden van uw:

  • Lezing
  • Workshop
  • Presentatie
  • Colleges
  • Congres
  • Vergadering
  • Persconferentie

Met een livestream kunt u een grote groep mensen tegelijk bereiken, zonder dat zij aanwezig hoeven te zijn in dezelfde ruimte. Iedereen kijkt vanaf zijn of haar eigen plek.

livestream evenement corona

Livestream als vervanger van offline events tijdens corona

Nu het coronavirus ervoor zorgt dat er geen grote evenementen georganiseerd mogen worden, worden er steeds meer livestreams en webinars georganiseerd. Het is de perfecte manier om informatie over te brengen. Het enige verschil: de toehoorders zitten nu niet samen in de zaal.
Om uw boodschap goed over te brengen moet de techniek goed werken. Een verhaal uitzenden hoeft niet moeilijk te zijn, maar met het professionele team van Bridge Event Facilities weet u zeker dat uw livestream technisch goed zal verlopen.

Livestream op uw locatie

Bereik uw doelgroep gemakkelijk met een livestream! Door een live uitzending te realiseren, wordt interactie met uw publiek een mogelijkheid. Wij verzorgen een kwalitatieve cameraopname en een betrouwbare hosting. Bij Bridge Event Facilities zijn we in staat uw complete bijeenkomst te realiseren, maar we kunnen u ook helpen met het opzetten van een livestream of webcast.

Bepaal zelf uw publiek

Bij een livestream of webcast van Bridge Event Facilities kunt u zelf bepalen wie uw presentatie volgt. Van een openbare livestream tot een webcast voor een geselecteerd publiek: net als bij een offline evenement kunt u zelf bepalen wie er toegang heeft tot uw informatie. Wij helpen u om uw livestream zo openbaar of zo privé te maken als u wenst.

Interactie met uw publiek tijdens een livestream

Het grote voordeel van een livestream (ten opzichte van een eerder opgenomen videopresentatie) is de mogelijkheid tot interactie met uw publiek. Met een Twitterfeed, chatbox, poll of aparte programma’s zorgen wij ervoor dat uw gasten zich betrokken voelen bij uw livestream.

Meer informatie over livestreams?

Direct contact

Wij helpen graag met een corona oplossing. Van tijdelijke scheidingswanden tot het inrichten van een tijdelijke isolatiepost en professionele livestreams. Stuur ons een bericht. 

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw bericht. Wij nemen zo snel mogelijk contact op.