Locaties

Heeft u tijdelijk een feestlocatie nodig? Bridge Event Facilities helpt u graag als u een feest op locatie geeft. Bij het organiseren van een feest komt een heleboel kijken. Plaatsing en afwerking van de techniek is daarbij sfeerbepalend. Voor de hand liggende zaken als het wegwerken van kabels worden bij ons tot in detail uitgevoerd. 

Doordat Bridge Event Facilities beschikt over een eigen trailer, vrachtwagen en verschillende transportbussen kan zij het transport zelf regelen. Dit heeft, in combinatie met het totaalpakket, het grote voordeel dar er geen tijdverlies voorkomt tijdens het op- en afbouwen van het evenement.

Uw locatie

Wellicht dat u als bedrijf of instelling denkt: 'Waar vind ik een geschikte locatie om een spetterende avond te organiseren?' Veel bedrijven en instellingen hebben deze locatie al binnen eigen muren... alleen beseffen zij dit helaas nog niet. Keer op keer demonstreert Bridge EF de verbazingwekkende mogelijkheden van hallen, loodsen en magazijnen. Industriële ruimtes ondergaan een gedaanteverwisseling en komen tevoorschijn als stijlvolle partypaleizen. Zien is geloven! Wij transformeren kale hallen tot sierlijke feesthallen. Wij ‘toveren’ graag met uw locatie!

Tent evenementen

Is uw feestlocatie een tent? Voor Bridge Event Facilities is dat geen enkel probleem.Ook niet hoe groot uw tent moet zijn. Of het nu gaat om tenten voor bedrijfsfeesten of festivaltenten; wij hebben het allemaal voor u. Laat ons de spreekwoordelijke tent op zijn kop zetten. ‘Show your best’ is onze lijfspreuk en ook bij onze tent-evenementen willen wij dit graag tot uiting laten komen. Om bij de bezoeker dat ‘WAUW’ moment te creëren. Wanneer het personeel van Bridge Event Facilities de handen uit de mouwen steekt, is er al snel geen stukje tent meer te bekennen. U waant zich al snel in een exclusieve feestzaal!

Historische locatie

De techniek, de sfeer van de locatie, laten versterken en aanvullen; dat is wat Bridge EF graag creëert. Met subtiele lichtaccenten glas in loodramen en houtsnijwerken belichten; architectonische details belichten om deze het decor te laten zijn. Oude industriële locaties hebben hun eigen sfeer, omarm deze! Door het creatief inzetten van licht in combinatie met de historische aangelegenheden in bijvoorbeeld een kerk worden de accenten versterkt en resulteert dit iedere keer weer in een wonderbaarlijk evenement.