Signing 

Op grote beurzen en evenementen is het essentieel dat uw bezoeker de weg vindt. Dat klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar bij signing komt een heleboel kijken. Bridge Event Facilities is uw specialist op dit vlak.

Wij verzorgen ook signing en belettering voor beurzen en evenementen. Wij laten u hierbij zelf kiezen: of u huurt bestaande elementen die wij in veelvoud in voorraad hebben of wij maken voor u op maat gemaakte signeerborden met uw corporate identity. Uiteraard tegen zeer betaalbare prijzen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk signing en belettering is. 

Ons printwerk kenmerkt zich door zijn grote diversiteit aan formaten en materialen. Of u nu behang wilt of een uitdagende banner; Bridge Event Facilities kan het leveren. Kijk gerust eens naar een aantal voorbeelden van ons printwerk.

AluVision standwand met peesdoek

Een peesdoek is een doek met een siliconen pees die eenvoudig in een AluVision frames aangebracht kunnen worden. Peesdoeken laten het decor van uw stand snel wisselen; één keer een frame aankopen maar toch elke keer een nieuw decor: dat kan met AluVision standwanden met peesdoek. Uiteraard kunt u de frames ook huren bij Bridge Event Facilities.

Stickers

Stickers plakken op een ondergrond met structuur; zoals een muur of asfaltweg? Voorheen ondenkbaar, maar door de komst van speciale folie mogelijk gemaakt. Stickers zijn bestand tegen voetverkeer, daarnaast zit er een antislip laag overheen die ook zijn werk doet als het nat wordt. Bovendien zijn ze ideaal uw bezoekers in de juiste banen te leiden en tevens om uw corporate identity uit te stralen. 

Outdoor stickers

Baliestickers

Beachflags

Beachflags zijn beschikbaar in drie verschillende modellen; straightflag, dropflag en waveflag. Daarnaast kunt u kiezen uit twee verschillende materialen; Flag en Lochfilet. Flag is het materiaal wat standaard wordt gebruikt, Lochfilet gaat veel langer mee door de gaatjes in het stof. De vlag hoeft namelijk niet omgezoomd te worden. Een keerzijde is dat de kleuren bij Lochfilet wat fletser zijn.

Signing bij registratiebalies

Balies hebben een zeer functionele waarde op een congresbeurs of event. Zo kan het bij aankomst dienen als registratiepunt voor uw bezoekers. Tijdens uw evenement gebruikt worden als informatiepunt om uw bezoeker de weg te wijzen in de te grote eventzaal. Of een balie in uw stand waar u uw gast te woord kan staan. 

Katheders

Een katheder geeft steun aan de spreker tijdens zijn of haar voordracht. Het is de letterlijke en figuurlijke houvast voor een spreker tijdens een congres, workshop of lezing. Daarnaast geeft het ook een extra uitstraling aan uw podium. Het is mogelijk om de katheders te laten beletteren met uw (congres)logo.

Benieuwd naar meer katheders?

Infozuil

Bezoekers op een leuke manier van informatie voorzien? Onze informatiezuilen zijn hiervoor uitermate geschikt. Bridge Event Facilities zorgt ervoor dat deze blikvanger op uw stand of congres te vinden is.

- Informatiezuil staand op vloer
- Gebruik: binnen

Eyecatchers

Eyecatchers zijn er in vele soorten en maten. Van decoratief tot functioneel, maar altijd in het oog springend en met oog voor detail. Bekijk onze eyecatchers hier.

Onze eyecatchers worden opgehangen boven een stand, cateringpunt of kruising van looppaden, maar kan ook worden opgehangen om een plafond te verlagen.

Bewegwijzering

Passende signing voor uw beurs, congres of event. Bridge-EF weet er wel raad mee. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaande paal met forex borden. Zo weten uw gasten moeiteloos de weg te vinden! Deze paal is uitsluitend geschikt voor binnengebruik. 

Buitenbanner in truss frame

Een banner buiten zorgt ervoor dat u opvalt, maar een buitenbanner moet ook tegen een stootje kunnen. Weer of geen weer, de buitenbanner in een truss frame staat altijd stevig. Zo kunnen uw gasten de weg naar uw event of congres gemakkelijk vinden.