Standbouw

Bridge Event Facilities wil zo innovatief mogelijk zijn. Daarom denken wij graag met u mee. Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen en bedenken van unieke en kwalitatief hoogstaande standbouw concepten en standbouw ontwerpen. Daarbij is het bij ons van belang dat deze ontwerpen de juiste prijs/kwaliteit verhouding heeft. Dat is het uitgangspunt. Inmiddels hebben wij diverse onderscheidende concepten voor u. Neemt u gerust een kijkje bij één van deze concepten van Bridge Event Facilities.

Modulaire standconcepten kunt u sinds kort in Virtual Reality bekijken, zie hierboven onze showroom!

                                                                

Stand met peesdoek 4 x 2 m

Het standaard standontwerp met AluVision materialen is uit te breiden naar uw wensen. In de basis zitten alleen de hoofdbestandsdelen: een standwand, standverlichting en een balie. Naar keuze is het mogelijk uit te breiden met tafel en stoel(en). Vanaf het vertrekpunt is het aan u om uw corporate identity toe te voegen. 

Wand-tafel stand met voile

Dit AluVision standconcept heeft een achterwand die met iedere stand wordt verbonden door middel van een kader met voile peesdoek. Hierdoor creëert u een zeer open karakter op uw beurs of congres. Een witte design tafel is opgenomen in de achterwand; een sticker op de achterwand en de LCD zorgen voor de corporate identity van de standhouder.

Stand met gefreesd logo 6 x 2 m

De panelen bij AluVision stands lenen zich perfect aan de toepassing van een corporate identity, in deze stand is het logo gefreesd in één van de panelen. Door middel van LED licht kreeg het logo de corporate kleur. LED kunt u in elke RGB kleur instellen. De zijwanden kregen door middel van peesdoeken de corporate identity.

Brand Wall 3 x 3 m

Dit AluVision standconcept is perfect voor het uitlichten van brands. Door de AluVision panelen horizontaal te plaatsen, creëert u een veld van drie meter breed en één meter hoog. Dit leent zich perfect voor het printen van een enorm peesdoek met uw merk erop. De inrichting kan aangepast worden naar uw wensen. In dit geval een design brugtafel en krukken.

Andere inrichtingswensen? Bridge EF heeft een groot assortiment aan design meubilair!

Stand met special op standwand 8 x 2 m

AluVision is ook erg geschikt voor specials, zoals bij deze stand. Naast een kolossaal hoge standwand is er van speciale frames is een oog gecreëerd, met een passend peesdoek erin. Niets is met AluVision onmogelijk, u kunt kiezen voor een gestandaardiseerde stand, voor ècht maatwerk of een combinatie daarvan.

 

SAS Gold 3 x 2 m

Deze standaard stand geeft een luxe gevoel op een beurs en is gemakkelijk in series in te zetten, maar is ook als alleenstaande stand een echte eyecatcher. Te upgraden met peesdoeken in corporate identity, voor een budgetvriendelijke optie zou stickeren of beletteren een uitkomst kunnen bieden. Mogelijkheden op het gebied van inrichting zijn eindeloos, met of zonder audiovisuele ondersteuning.

Stand Event 7 x 6 m

Met veel vierkante meters, kunt u alle kanten uit. Deze stand staat op een verhoogde vloer, wat gelijk een extra dimensie aan de stand geeft. Dit AluVision standontwerp is van alle gemakken voorzien, zoals een pantry waar u al uw spullen kunt opbergen. De linkerzijwand heeft een zeer hoge ´wow-factor', een Polybright frame is een frame met LED verlichting die ervoor zorgt dat het peesdoek van binnenuit wordt verlicht. Een voile standwand creëert een afscheiding in de stand perfect om afgezonderd met een (potentiële) klant te praten.

Leaseplan 13 x 9 m

Een grote eilandstand kunt u perfect inzetten als netwerkpunt, maar ook als cateringpunt of infopunt. Door middel van een verhoogde vloer is het gemakkelijk uw stand af te kaderen en de vloer is gemakkelijk te matchen met uw huisstijl. Hier is gebruikt gemaakt van bedrukt vinyl. Een pantry zorgt voor de benodigde opbergruimte alsmede een de enorme bar.

Stand met overkapping 6 x 10 m

Dit standconcept heeft een luxueuze, zwarte, hoogglans overkapping, die een echte eyecatcher was in deze stand. Bezoekers van de beurs zagen al van ver waar het bedrijf op de beurs stond. Een beurs waar verkopen centraal stond, daar werd de inrichting op aangepast. Zo investeerde Marcolin in gloednieuwe, multi-inzetbare, ladekasten; deze stand is een perfect voorbeeld van een deel investeren èn een deel huren.

Polystretch stand 5 x 3 m

De stand bestaat uit twee zijwanden van polystretchdoeken en een achterwand van zwart molton doek met hiervoor een banner. Het open karakter komt onder andere door de polystretch zijwanden, deze doeken hebben een driehoekige vorm waardoor er vanuit verschillende hoeken in uw stand gekeken kan worden. Na het evenement kunt u de banner meenemen en deze hergebruiken. Dit standconcept is vanaf 5 x 3 m in nagenoeg elk gewenst formaat te bouwen.

Polystretch stand 3 x 2 m

De stand bestaat uit twee zijwanden van polystretchdoeken en een achterwand van zwart molton doek met hiervoor een banner. Het open karakter komt onder andere door de polystretch zijwanden, deze doeken hebben een driehoekige vorm waardoor er vanuit verschillende hoeken in uw stand gekeken kan worden. Na het evenement kunt u de banner meenemen en deze hergebruiken. Dit standconcept is te bouwen vanaf 3 x 2 m tot 4 x 3 m in verband met de constructie.

Truss frontlit 6 x 3 m 

Geprinte wanden zijn de perfecte manier om uw corporate identity uit te stralen. U kunt namelijk zelf kiezen wat u laat afdrukken op deze wanden. Bezoekers kunnen hierdoor in één oogopslag zien waar uw bedrijf voor staat, wat u doet en wat u uitstraalt. Hiermee vertelt u dus eigenlijk uw complete verhaal en trekt u meteen de aandacht. Truss frontlit stands zijn in vrijwel alle maten te bouwen.