Streaming & Webcasting

Bereik uw klanten of bezoekers ondanks een afstand! Uw bijeenkomst kan door middel van streaming of webcasting toch worden gevolgd. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om interactie met het publiek en spreker(s) te ondersteunen. Met kwalitatieve cameraopnames en betrouwbare hosting kunnen wij het bereik van uw evenement, congres, vergadering, persconferentie of andere bijeenkomst vergoten.

U kunt een complete bijeenkomst door Bridge Event Facilities laten realiseren, maar deze streaming/webcastingdienst is ook apart aanvragen. Het vaste team van Bridge Event Facilities bevat goede video technici, de juiste materialen en eventueel ook de ruimte! 

Wie kijkt mee?

Dat bepaalt u zelf! Uw livestream of webcasting kunt u zoveel mogelijk afschermen zoals u wilt! Van openbaar tot volledig afgesloten, uw bijeenkomst zal te zien zijn voor uw gewenste bereik. Het is mogelijk om inkomsten te genereren door de kijkers te laten betalen alvorens de toegang te verlenen. Ook behoren post-congres marketingactiviteiten, accreditatie en advertenties tijdens de bijeenkomst tot de mogelijkheden!

Hoe kan interactie plaatsvinden?

Vaak blijven veel kansen liggen op gebied van interactie tijdens livestreaming en webcasting. Door de juiste AV-partner te kiezen, breng je een heel scala aan mogelijkheden om interactie aan te gaan met kijkers van de livestream binnen. Zorg ervoor dat de kijker écht het idee heeft dat hij aanwezig is of bied zelfs meer dan de aanwezigen. Denk aan een Twitterfeed, een chatbox, een poll of zelfs een apart programma. Want wie wil er nu tijdens een korte pauze, voor aanvang of na afsluiting naar een zwart scherm kijken? Juist, niemand. Dus: kansen!

Livestream op locatie

Events, algemene aandeelhoudersvergadering