TENT-EVENEMENTEN

Is uw feestlocatie een tent? Voor Bridge Event Facilities is dat geen enkel probleem. Ook niet hoe groot uw tent moet zijn. Of het nu gaat om tenten voor bedrijfsfeesten of festivaltenten; wij hebben het allemaal voor u. Laat ons de spreekwoordelijke tent op zijn kop zetten. ‘Show your best’ is onze lijfspreuk en ook bij onze tent-evenementen willen wij dit graag tot uiting laten komen. Om bij de bezoeker dat ‘WAUW’ moment te creëren.   

Veiligheid 
Wanneer het personeel van Bridge Event Facilities de handen uit de mouwen steekt, is er al snel geen stukje tent meer te bekennen. U waant zich al snel in een exclusieve feestzaal! In een mum van tijd toveren wij een kale tent om tot een partypaleis. Wij hechten veel waarde aan de veiligheid in uw tent. Veiligheid voor alles! Bridge Event Facilities heeft steevast een mobiele BHV-koffer achter de hand, uitgerust met twee brandblussers, blusdeken en een verbanddoos, om voorbereid te zijn op onverhoopte calamiteiten. Bridge Event Facilities gaat ook op uw tent-evenement preventief te werk en wil liever voorkomen dan genezen. Aan veiligheid op evenementen besteden wij ontzettend veel aandacht. Van A tot en met Z. 

Tijdelijke feestlocatie
Heeft u tijdelijk een feestlocatie nodig? Bridge Event Facilities helpt u graag als u een feest op locatie geeft. Bij het organiseren van een feest komt een heleboel kijken. Plaatsing en afwerking van de techniek is daarbij sfeerbepalend. Voor de hand liggende zaken als het wegwerken van kabels worden bij ons tot in detail uitgevoerd. Wellicht dat u voorlichting wilt hebben over welke tent het meest geschikt is voor uw feest. Wij helpen u hier graag bij. Onze medewerkers geven hun eigen invulling aan uw feest. Totale ontzorging van A tot en met Z. Dat geldt ook voor de opbouw van uw tent-evenement. Ook voor uw tent-evenement is Bridge Event Facilities uw betrouwbare en creatieve partner! 

 

Laat u inspireren, bekijk onze foto's van onder andere tent-evenementen.

Tent evenementen Tent evenementen Tent evenementen