aluvision systeem

Aluvision systeem voor beurzen

Aluvision stands voor uw beurs door Bridge Event Facilities laten verwezenlijken? Dat kan! De ijzersterke aluminium frames van Aluvision vormen de basis voor uw stand. Deze aluminium frames worden vervolgens afgewerkt met full-colour doeken of plaatmateriaal. Zo wordt uw beursstand sneller, efficiënter en ecologisch verantwoord gebouwd.

Aluvision maakt 'hedendaagse standbouwsystemen met een unieke look'. Bij Bridge Event Facilities weten we precies wat de mogelijkheden van dit systeem zijn. Zo weet u zeker dat u op uw volgende beurs een stand heeft die perfect aansluit op uw wensen. Door de innovatieve aanpak van Aluvision is namelijk bijna alles mogelijk.

Uw stand compleet met Aluvision

Aluvision systemen kennen we als de gemakkelijk op te bouwen stands. De Aluvision stands zijn niet alleen gemakkelijk in gebruik, maar leveren ook een mooi, strak en bovenal professioneel resultaat.

De frames van het Aluvision kadersysteem worden door middel van een schroefverbinding aan elkaar verbonden. Van rechte tot gebogen wanden, met Aluvision is werkelijk alles mogelijk! Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Wanneer u kiest voor een stand van Aluvision kan Bridge Event Facilities deze leveren volgens uw wensen. Indien gewenst leveren wij ook alle toebehoren die uw Aluvision stand compleet maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan meubels en verlichting

aluvision systeem

Meer informatie over Aluvision?

Wij helpen u graag bij al uw Aluvision vragen. Heeft u binnenkort een beurs of congres en wilt u gebruik maken van het Aluvision systeem? Neem dan contact met ons op!

Aluvision stands en balies

Aan de basis van een Aluvision stand bij Bridge Event Facilities staat altijd een aluminium frame. Dit frame wordt aangevuld met verschillende standwanden. Voor uw standwand kunt u kiezen uit panelen, doeken en plexiglas. Bovendien kunt u, naast rechte wanden, ook kiezen voor gebogen wanden bij Aluvision.