Aluvision kaders

Aluvision is de fabrikant en distributeur van een innovatief, modulair standbouwconcept. Bij Bridge Event Facilities werken we graag en veel met het Aluvision systeem. Aluvision is een framesysteem en werkt met Aluvision kaders.

Het kadersysteem van Aluvision blinkt uit in:

  • Duurzaamheid
  • Herbruikbaarheid
  • Flexibiliteit
  • Modulariteit

Aluvision kaders huren bij Bridge Event Facilities? Lees hier meer!

Aluminium kadersysteem

In de standbouw wordt al langer gebruik gemaakt van aluminium systemen. Het lichte gewicht, herbruikbaarheid en de mogelijkheid tot snel opbouwen maken het een ideaal materiaal voor dit soort toepassingen.

Aluvision maakt voor hun kadersysteem ook gebruik van aluminium. Bijzonder aan de Aluvision kaders is dat ze onzichtbaar zijn. De kaders verdwijnen namelijk achter een doek of plaat.

Hoe maken we van Aluvision kaders een mooie stand?

Bij Bridge Event Facilities hebben we een uitgebreid aanbod in Aluvision. Met verschillende profielen, kaders en accessoires kunnen we variëren en verschillende stands bouwen. De aluminium kaders van Aluvision vormen de basis van een stand. Er kunnen verschillende vormen gemaakt worden met behulp van de Aluvision onderdelen.

Duurzaam standbouwconcept

In de wereld van standbouw gaan materialen vaak verloren. Na een beurs of congres is een stand regelmatig niet meer herbruikbaar. Hout, verf, schroeven: alles moet eigenlijk weggegooid worden. Aluvision biedt niet alleen een mooie en gemakkelijke oplossing, maar ook een veel duurzamere oplossing voor de standbouw.

Met het modulaire kadersysteem van aluminium kan eigenlijk iedere beursstand gebouwd worden. Na afloop van een beurs of congres zijn de materialen herbruikbaar. De kaders kunnen iedere keer in en nieuwe stand of opstelling verwerkt worden.

Over Aluvision

Het eigentijdse standbouwsysteem van Aluvision zorgt voor een unieke look en wordt veelvuldig ingezet tijdens beurzen en congressen. Aluvision stelt: “Onze innovatieve aanpak van beursstands en displays zorgt ervoor dat al onze oplossingen elegantie met efficiëntie weten te combineren. Daarnaast wordt er rekening gehouden met kosteneffectiviteit en duurzaamheid.”

Met behulp van de Aluvision kaders worden concepten omgezet in realiteit. Met het veelzijdige kadersysteem is vrijwel alles mogelijk. Wat u ook in gedachte heeft: met Aluvision kan het gemaakt worden.

Daarnaast zorgen de aluminium kaders ervoor dat iedere stand of ieder display snel opgebouwd kan worden. De flexibiliteit van het systeem stelt ons in staat met dezelfde materialen en dezelfde bouwmethodes toch iedere keer weer een stand te maken die zowel stijlvol als functioneel is.

aluvision huren

Meer over Aluvision