Aluvision LED tegels

Bij Bridge Event Facilities maken we uw dromen op het gebied van standbouw waar. Dat doen we vaak en graag met behulp van het Aluvision systeem. Door het toevoegen van technische innovaties wordt een Aluvision stand nog mooier. Daarom hebben we maar liefst zestig LED tegels. De LED tegels van Aluvision sluiten naadloos op elkaar aan en kunnen moeiteloos in de kaders bevestigd worden. Door ze samen te voegen kunnen de LED tegels een grote LED muur vormen. De LED tegels kunnen niet alleen in een standwand geplaatst worden, maar ook in een eyecatcher.

We kennen Aluvision vooral als de producent van het modulaire kadersysteem voor de standbouw, maar sinds kort hebben ze ook LED tegels in hun collectie. Deze kunnen worden geïntegreerd in een standwand of eyecatcher.

Het modulaire kadersysteem voor LED videowanden van Aluvision

Eén van de grote voordelen van Aluvision is de snelle installatie. Bij de LED tegels gaat de installatie in een standwand of eyecatcher al net zo gemakkelijk. Zo bent u verzekerd van een prachtige visuele beleving tijdens uw volgende beurs.

De LED tegel is erg dun en kan gemakkelijk in het modulaire bouwsysteem gepast worden. Om goed in de Aluvision kaders te passen hebben de tegels unieke afmetingen. De CEO van Aluvision zegt over deze LED tegels het volgende:

“De producten van Aluvision zijn gekend om hun innovatieve karakter en het feit dat ze mee evolueren met de noden van de industrie. De LED tile 55 P2 is hier een perfect voorbeeld van. Het biedt een antwoord op de vraag naar hoogstaande, geïntegreerde video beleving, en is tegelijkertijd een gebruiksvriendelijke, modulaire oplossing.”

Beeldkwaliteit van de Aluvision LED tegels

De LED tegels hebben haarscherpe beeldkwaliteit door de pixelpitch 2.5. Sluit één of meerdere LED tiles aan in uw stand en laat de hele beursvloer versteld staan van uw content. Benieuwd naar de technische specificaties van de Aluvision LED tegels?

  • Pixelafstand: 2.58
  • Resolutie module: 192 x 192 px
  • Afmetingen cabinet: 496 x 496 x 55 mm
  • Gewicht: 8.8 kg
  • Zender: Novastar 660 Pro

In de LED tile 55 P2 worden design en geweldige beeldkwaliteit gecombineerd. Door de afmetingen van de ledtegel past deze perfect in het Aluvision systeem, terwijl de buitengewone pixelafstand voor zeer scherp beeld zorgt. Zelfs de kleinste details zijn op deze LED tegels zichtbaar.

Verrassende effecten met Aluvision

Met de LED tegels van Aluvision bent u in staat om indruk te maken op bezoekers. Door visuals af te spelen op een muur van LED schermen, die zijn geïntegreerd in het kadersysteem van Aluvsion, krijgt u een dynamische stand waar bezoekers stil zullen blijven staan.

Wat de ledtegels van Aluvision met name bijzonder maakt is de naadloze overgang. Er is geen contourverschil zichtbaar. Vanuit standhouders en bedrijven kwam er steeds vaker de vraag naar een oplossing voor ledwanden die snel opgebouwd kunnen worden, een hoge beeldkwaliteit hebben en naadloos opgaan in het geheel. De ledtegels van Aluvision zijn de perfecte combinatie van hightech ledschermen en modulair standbouw. Bij Bridge Event Facilities kunnen we de stand van uw dromen maken met de Aluvision kaders. We combineren panelen, doeken en ledschermen om een egale wand te krijgen.

Creëer een modulaire LED videowand met Aluvision en Bridge Event Facilities

Door verschillende Aluvision producten te combineren kunt u de stand van uw dromen ontwerpen. Bij Bridge Event Facilities hebben we alles in huis om dit te realiseren. Kiest u ervoor om uw Aluvision stand te upgraden met LED tegels? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Omdat we maar liefst zestig ledtegels tot onze beschikking hebben zijn de opties eigenlijk eindeloos.

Aluvision over hun modulaire LED videowanden:

“Voeg een extra dimensie toe aan uw stand met spectaculaire LED videowanden, naadloos geïntegreerd in het Aluvision kadersysteem. Geniet van het beste van twee werelden: snelle, toolless installatie en ultieme, visuele beleving.”

De LED tegel: Hi-LED 55

De LED tegel Hi-LED 55 kan gemakkelijk in het kadersysteem van Aluvision geplaatst worden. Dit komt door de perfecte afmetingen en de toolless installatie. Wanneer de ledtegel eenmaal geïntegreerd is, zorgt deze ook nog eens voor een perfecte visuele beleving door de hoge beeldkwaliteit. De installatie van de ledtegels wordt gemakkelijk gemaakt met behulp van easy grip handvaten, magnetische uitlijning en handige positioning pins. Staat de ledtegel eenmaal goed, dan kan deze bevestigd worden met het quick lock systeem. Daarmee staat de ledtegel erg stevig.

Toch zijn de snelle en gemakkelijke installatie en de geweldige beeldkwaliteit niet de enige voordelen van de Aluvision ledtegel. De Hi-LED 55 is namelijk ook nog eens enorm gebruiksvriendelijk. Door de praktische tools en het eenvoudige onderhoud weet iedereen met deze LED tegels om te gaan.

De Hi-LED 55 is de dunste LED tegel op de markt die in een modulair standbouwsysteem kan worden opgenomen.

Of u het nu groots aanpakt of juist kiest voor een bescheiden integratie van de ledtegels, de Hi-LED 55 zorgt sowieso voor impact. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Van een complete wand tot een display en van een plafond tot een vloer of een hangende constructie als eyecatcher. 

Meer over Aluvision

aluvision led tegels standwand of eyecatcher aluvision led tegels standwand of eyecatcher aluvision led tegels standwand of eyecatcher