Aluvision losse verhuur - dry hire

In de wereld van standbouw worden steeds vaker aluminium systemen ingezet. Het modulaire standbouwsysteem van Aluvision is zo’n systeem waarvan de basis uit aluminium is vervaardigd. Het voordeel van het modulaire, aluminium systeem is dat het licht van gewicht is, snel opgebouwd kan worden en herbruikbaar is. Bij Bridge Event Facilities zetten we het systeem daarom graag in voor onze standbouw.

Het modulair systeem van Aluvision is gemakkelijk in het gebruik. Een stand is daardoor snel en moeiteloos op te bouwen. Ook voor kleinere onderdelen geldt dit, zoals een balie of eyecatcher.

Complete Aluvision stand of huren? Bridge Event Facilities helpt!

Een Aluvision stand laten verwezenlijken? Bij Bridge Event Facilities regelen we het! We kunnen een complete stand bouwen, maar ook het huren van losse onderdelen is een mogelijkheid die we u graag aanbieden.

De perfecte basis voor iedere stand

De ijzersterke aluminium frames van vormen de basis voor een Aluvision stand. Voor de afwerking beschikken we over full-colour doeken of plaatmateriaal. Met de Aluvision materialen die beschikbaar zijn via Bridge Event Facilities maakt u een hedendaagse stand met een unieke look.

Wilt u graag losse Aluvision producten huren voor uw volgende stand? Bij Bridge Event Facilities weten we precies wat de mogelijkheden van het Aluvision systeem zijn en hebben we een uitgebreid aanbod in hun producten. Met ons advies en alle benodigde onderdelen weet u zeker dat u op uw volgende beurs een stand heeft die perfect aansluit op uw wensen. Door de innovatieve aanpak van Aluvision is namelijk bijna alles mogelijk.

Aluvision dry hire

Bridge Event Facilities helpt u graag om een prachtige Aluvision stand te realiseren. We kunnen het volledige proces voor u uit handen nemen (waarbij we alles, van het ontwerp tot de op- en afbouw, regelen), maar ook voor het huren van losse Aluvision elementen kunt u bij Bridge Event Facilities terecht. Bridge Event Facilities is ook dry-hire verhuurder van Aluvision materialen. Bekijk onze catalogus hier.

Meer over Aluvision

aluvision dry hire - losse verhuur van aluvision onderdelen aluvision dry hire - losse verhuur van aluvision onderdelen aluvision dry hire - losse verhuur van aluvision onderdelen aluvision dry hire - losse verhuur van aluvision onderdelen aluvision dry hire - losse verhuur van aluvision onderdelen