Het Aluvision standconcept

Beleving creëren met een standconcept lastig? Niet voor Bridge Event Facilities. Met behulp van het Aluvision standconcept weten we er moeiteloos voor te zorgen dat u opvalt tijdens uw volgende beurs, congres of evenement.

Als standbouwer werken we graag met het modulaire standbouwconcept van Aluvision. Aluvision maakt al jaren furore op het gebied van innovatieve standbouw. Door altijd voor te lopen op de rest weten ze ingenieuze concepten in de markt te zetten. Bij Bridge Event Facilities kunnen we u helpen met het realiseren van uw droomstand. Dat doen we met behulp van Aluvision producten.

Het modulaire standconcept van Aluvision

Aluvision is een modulair systeem dat bestaat uit aluminium kaders. Het bedrijf werd in 2003 opgericht. In de afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot dé ontwikkelaar op het gebied van modulaire standbouwsystemen. Bij Bridge Event Facilities werken we graag met Aluvision vanwege het lichtgewicht materiaal dat snel en gemakkelijk op is te bouwen. Daarnaast geeft het ons als standbouwer en u als standhouder ontzettend veel vrijheid: met dit systeem is vrijwel alles mogelijk: van rechte tot gebogen paneelwanden en van doekwanden tot LED tegels!

Systeembouw en traditionele standbouw gecombineerd

Het Aluvision standconcept combineert in feite het beste van twee werelden. Het heeft namelijk de snelheid en flexibiliteit van systeembouw, terwijl het de exclusieve uitstraling van traditionele standbouw heeft. 

Bovendien kunnen er met Aluvision zowel kleine stands als grote stands worden gemaakt. Of u nu een scherp geprijsde, kleine stand zoekt of groots uit wil pakken: met Aluvision is alles op het gebied van standbouw mogelijk.

Herbruikbare en milieuvriendelijke stands

Een ander groot voordeel dat het Aluvision standconcept te bieden heeft is de mogelijkheid om de herbruikbaarheid. Na afloop van een beurs kan de stand worden afgebroken en opnieuw gebruikt. Door de flexibiliteit kan de stand zelfs op nieuwe wensen aangepast worden.

Omdat de kaders van Aluvision stands worden gemaakt van aluminium, zijn deze stands ook een bewuste keuze. Aluminium staat namelijk bekend als een milieuvriendelijk materiaal. Het is recyclebaar, licht van gewicht en heeft een lange levensduur.

De aluminium frames zijn het handelsmerk van Aluvision. Zij vormen de basis voor iedere Aluvision stand en zijn verkrijgbaar in rechte én gebogen variant. Zo kunnen veel verschillende vormen gerealiseerd worden.

Uw ideeën, Aluvisions standconcept

Door het hoogwaardige standbouwconcept van Aluvision kan vrijwel ieder ontwerp gebouwd worden. Sterker nog: met Aluvision gaat dit sneller, efficiënter én op een ecologisch verantwoordere manier dan bij traditionele standbouw.

Door de hoge afwerkingsgraad ontstaat er een stijlvolle, mooie stand die iedereen zal verbazen.

Meer over Aluvision

aluvision standconcept aluvision standconcept aluvision standconcept aluvision standconcept