Aluvision verhoogde vloer

Opvallen op een beurs kan op veel manieren. Opvallende eyecatcher, bewegend beeld op een groot LED scherm of een wand in knalkleuren bijvoorbeeld. Maar om uw stand letterlijk en figuurlijk naar een hoger niveau te tillen kunt u gebruik maken van een verhoogde vloer.

Aluvision heeft een gemakkelijk te installeren vloersysteem. Dit systeem is, zoals alle Aluvision producten, modulair en in hoogte verstelbaar. Natuurlijk is er ook gedacht aan de afwerking van het vloersysteem. Zo kan het uitgerust worden met een ramp voor rolstoelgebruikers en indirect licht.

Step vloersysteem

Met het Step vloersysteem van Aluvision valt uw stand extra op. Maar een verhoogde vloer is niet uitsluitend een mooi, het is ook praktisch! Onder de verhoogde vloer kunnen kabels, snoeren en leidingen gemakkelijk worden weggewerkt. Met het kadersysteem van Aluvision kan iedere stand snel en gemakkelijk worden opgebouwd. De vloeren uit het Step vloersysteem passen hier perfect bij.

Net als de rest van een Aluvision stand kan het Step vloersysteem erg snel worden geïnstalleerd. Het vloersysteem bestaat uit vaste kaders die kunnen worden gecombineerd met verschillende rand- en hoekmodules. Ieder kader heeft een standaard afmeting, maar door ze te combineren kunnen er grote vloeren worden gerealiseerd.

De opbouwtijden bij standbouw worden steeds korter. Dit maakt modulaire standbouw dus ook populairder. Bij Bridge Event Facilities werken we om die reden ook graag met het Aluvision systeem. Het is niet alleen snel op te bouwen, maar levert ook de mooiste stands op. Zeker met een verhoogde vloer zal uw stand opvallen!

Hoe werkt het Step vloersysteem voor stands?

Het innovatieve Step vloersysteem van Aluvision bestaat uit voorgemonteerde kaders. Ieder kader is 1x1 m groot en wordt in een zogenaamd dambordplan gelegd.

Ook is ieder kader uitgerust met een opstaande rand van 22 millimeter. Deze maakt het mogelijk om verschillende plaatmaterialen te gebruiken. Bij Bridge Event Facilities kunnen we een Step vloer van Aluvision voor u realiseren. In ons assortiment hebben we:

  • Kaders - oprijplaten (1 x 1 m)
  • Kaders - afwerkranden (0,5 x 1 m)
  • Vloerplaten – Step in profielen (0.993 x 0.993) in zwart en wit.
  • Vloerplaten - hoekelementen 0.993 x 0.493)

Uw standvloer in hoogte verstelbaar

Het Step vloersysteem heeft een basis van aluminium profielen. Deze Step kaders kunnen eenvoudig geïnstalleerd worden en zijn ook gemakkelijk (en compact) te vervoeren. Het systeem is samengesteld uit een aluminium extrusieprofiel, waardoor de maatvoering zeer flexibel is. Aluvision vertelt over het Step vloersysteem:

“Het verhoogde Step vloersysteem bestaat uit een eenvoudige combinatie van vaste kaders en hoek- en randmodules. Het standaardraster is 1x1 meter, maar ook andere afmetingen zijn mogelijk. Dankzij het steunvlak aan beide zijden van het T-vormige Step profiel heb je maar half zoveel kaders nodig als de vereiste vloeroppervlakte doet vermoeden.”

De vloeren van het Aluvision Step vloersysteem zijn in hoogte verstelbaar. Van 100 tot 130 millimeter en een vrije doorgang van maximaal 60 millimeter onder de modules. Nadat de basis van het vloersysteem ligt kan er invulling aan worden gegeven met multiplex platen. Daarbovenop komt tapijt of een andere afwerking naar keuze. De mogelijkheden zijn in feite eindeloos!

Een stevige standvloer door het aluminium extrusieprofiel

De aluminium extrusieprofiel zorgt voor een flexibele maatvoering. Ook is het licht van gewicht en dus gemakkelijk te hanteren. Dat het Step vloersysteem licht van gewicht is, wil echter niet zeggen dat het nauwelijks belast kan worden. Aluvsion vertelt over de belasting van het Step vloersysteem:

“In de basisuitvoering kan de vloer probleemloos 500 kilo per vierkante meter aan. Voor wie tot 1000 kilo per vierkante meter wil gaan, is er nog het Step-UP verstevigingsprofiel dat diagonaal in het kader kan worden gelegd om een hogere druklast op te vangen.”

Meer over Aluvision

aluvision verhoogde vloer Step vloersysteem aluvision verhoogde vloer Step vloersysteem aluvision verhoogde vloer Step vloersysteem