AluVision balie

De sfeer van een evenement of stand wordt voor een groot deel bepaald door de aankleding. Een mooie balie trekt de aandacht op beurzen en congressen. Toch wilt u als gebruiker ook een functionele balie. Bridge Event Facilities levert uit eigen voorraad verschillende balies, waaronder balies van AluVision. De balies van AluVision hebben een luxe uitstraling en bieden opbergruimte die u zelf in kunt delen.

Mix & Match

Dromen worden werkelijkheid bij gebruik van de balies van AluVision. Door het modulaire systeem zijn de balies flexibel in grootte en indeling, daarnaast is het materiaal erg opbouwvriendelijk door het lichte gewicht. De frames vormen het geraamte, de rest is aan u. U selecteert panelen, doeken of (plexi)glas als uitgangspunt. Verder kunt u kiezen voor bedrukte panelen, stickers, of licht voor het ‘wauw-effect’. Rechte balies, hoekbalies of eilandbalies; er is geen wens die u met AluVision niet uit kan werken.

De balies van AluVision zijn in te zetten als:

  • Congresbalie
  • Informatiebalie
  • Registratiebalie
  • Standbalie
  • Meetingpoint

AluVision Stand balie

Door het modulaire systeem van AluVision kunt u uw rechte bar in elke gewenste afmeting verkrijgen. In deze case is een frame van 2x1 m (bxh) tussen de hoekstukken gevoegd. De corporate identity is door middel van bedrukte forex borden doorgevoerd in de balie. Daarnaast is het mogelijk afsluitbare opbergruimte toe te voegen aan de balie en zelf in te delen naar uw wensen. Zelfs inclusief een minibar.

Informatiebalie

Tijdens een congres waar meer dan 1800 unieke bezoekers op afkwamen, heeft Bridge Event Facilities een AluVision eilandbalie geplaatst met een omtrek van ruim tien meter. Deze balie werd ingezet als informatiepunt voor bezoekers, maar ook een medewerker van Bridge EF was altijd aanwezig. Deze medewerker fungeerde als eerste aanspreekpunt voor de beursorganisatie en de standhouders. Door middel van een sticker – ter grootte van de omtrek van de balie – werd de huisstijl doorgevoerd. De sticker zorgde voor een naadloos resultaat.

Registratiebalie

Crowd control is van groot belang voor de organisatie en de bezoekers van uw evenement. Een solide registratie bezorgt een bezoeker meteen een goed gevoel bij aankomst. De balies van AluVision in combinatie met signing zijn hiervoor perfect inzetbaar. Juiste verlichting en adequate signing aan het plafond en/of de balie managen grote bezoekersstromen. Op eenvoudige wijze kunnen extra staanders worden gemonteerd met signingborden.

Opbergmogelijkheden

De balies van AluVision bieden een legio aan mogelijkheden. Eén daarvan is de afsluitbare opbergruimte.

Meer informatie over AluVision? lees dan hier verder>>

Meer over Aluvision

aluvision balie voor beurs congres of event aluvision balie voor beurs congres of event aluvision balie voor beurs congres of event