AluVision Stands

Bridge Event Facilities wil zo innovatief mogelijk zijn. Continu worden er nieuwe standconcepten bedacht. Zo ook de AluVision Experience stands. Een ontwerp met – zoals gewend van Bridge EF – een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. De ‘Experience’ stands zijn eenvoudig en budgettair aantrekkelijk. Bovendien zijn alle materialen herbruikbaar, wat dit standconcept buitengewoon milieuvriendelijk maakt. Zelf naar uw wensen op grootte aan te passen. Het concept staat als een huis, en wij zijn erg benieuwd naar uw invulling hiervan!

Het AluVision concept

AluVision is een modulair systeem waarbij afmetingen dus erg flexibel zijn. De Experience stands hebben een zeer open karakter en bestaan uit een achterwand van witte panelen. De panelen worden geplaatst in aluminium frames. Een afscheiding wordt gecreëerd door middel van een paneel met doek. Het doek is bedrukt met de identiteit van de organiserende partij. De standhouders’ identiteit is terug te vinden op een forex bord op de achterwand. Zoals vanzelfsprekend bij Bridge EF wordt de achterwand uitgelicht met een AluVision LED spot.

De opties

Uw corporate identity kunt u op vele manieren toevoegen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de witte panelen volledige te stickeren of beletteren. In plaats van witte panelen kunt u ook kiezen voor doek in het frame. Dit doek kunt u volledig laten benadrukken naar uw wensen. Doordat de frames erg dun zijn, zal uw print naadloos in elkaar overlopen. 

Meer informatie over AluVision >>

 

Meer over Aluvision

aluvision stand voor beurs congres of event aluvision stand voor beurs congres of event aluvision stand voor beurs congres of event