Aluvision stands

De systemen van Aluvision laten dromen werkelijkheid worden. Door gebruik te maken van het systeem van Aluvision kan elk ontwerp sneller, efficiënter en ecologisch verantwoorder gebouwd worden. Dit systeem is een duurzame en modulaire aluminium methode voor standbouw. Voor ieder idee heeft Aluvision een oplossing.

Lees meer over Aluvision standbouw

Alles is mogelijk met Aluvision

Wilt u recht of gebogen wanden? Doeken of panelen? Niet is onmogelijk met Aluvision. Doordachtheid en eenvoud in montage wordt verenigd met een stijlvolle maar functionele stand. Een exceptionele afwerkingsgraad is een van de eigenschappen bij stands van Aluvision. Alle modules zijn opnieuw te configureren en te gebruiken. Daarnaast zijn de transportkosten gunstiger dan bij de traditionele standbouw (van hout)

Toepassingen van Aluvision standbouw

In de basis heeft Aluvision drie soorten standwanden: panelen, doeken en plexiglas. Allen geplaatst in aluminium frames. Wilt u meer privacy? Door glaswanden te bekleden met folie creëert u dat gemakkelijk. De panelen en doeken kunt u speciaal laten maken naar uw wensen, of op een standaard wand belettering of een sticker plaatsen. Panelen zijn overigens niet alleen als rechte wanden in te zetten, u kunt ook kiezen voor gebogen wanden. Deze geven meer dynamiek aan de stand. Doekwanden laten het decor van uw stand snel wisselen. Omdat een nieuw doek snel gemaakt is zijn de wanden een blijvend element in uw stand, maar toch steeds met een nieuwe look. Aan alle wanden en objecten is het mogelijk licht toe te voegen voor een wow-effect. Voor ieder creatief idee heeft Aluvision een oplossing.

Aluvision is bijvoorbeeld beschikbaar in de volgende vormen:

  • Gebogen standwand
  • Standwand als pilaar
  • Lage tussenwand
  • Eyecatchers
  • Inrichting panty
  • Glaswand
  • Deurpaneel
  • Boog

Meer weten over Aluvision stands? Kijk dan hier of neem contact met ons op. 

Meer informatie over AluVision standbouw >>

Meer over Aluvision

aluvisiong balie voor beurs congres of event aluvisiong balie voor beurs congres of event aluvisiong balie voor beurs congres of event