AV techniek voor beurs en evenement

AV techniek nodig voor uw beurs of evenement? Onze professionals adviseren u graag. Ons uitgebreide assortiment bevat de nieuwste technische mogelijkheden. Een bedrijfsfilm die de zintuigen van bezoekers prikkelt? Een productpresentatie die gasten automatisch naar uw stand lokt? Het kan met AV techniek! De gespecialiseerde medewerkers van Bridge Event Facilities zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en weten hoe u moeiteloos op kunt vallen, zelfs op de grootste en drukbezochtste beurzen en evenementen. In combinatie met de topmerken die Bridge Event Facilities in haar verhuur heeft, kan elke audiovisuele droom uitkomen.

De term AV techniek wordt gebruikt voor een compleet pakket aan beeld- en geluidtechniek die u tijdens beurzen, congressen of evenementen kunnen ondersteunen. AV techniek is een bewezen manier waarop de interactiviteit van uw stand verhoogd kan worden. 

Lees meer over de verhuur van ons audiovisueel assortiment.

Videomapping

Videomapping is een techniek waarbij iedere oppervlakte kan worden veranderd in bewegend beeld. Laat uw stand of product tot leven komen met de mooiste projecties! Onze medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden. Natuurlijk hebben we bij Bridge Event Facilities alles in huis voor verbluffende videomapping en interessante demo’s. Neem contact met ons op voor de juiste projectieapparatuur en bestuurbare camera’s.

Neovo dubbel LCD scherm

De informatie die u verstuurt afstemmen op uw doelgroep? Dat kan met een dubbel LCD scherm! Met dit scherm kunt u op het juiste moment, voor de juiste doelgroep gerichte informatie geven. Dit zorgt ervoor dat het Neovo dubbel LCD scherm goed in te zetten is tijdens publieksevenementen. Het Neovo LCD scherm heeft twee 55 inch MVA panels. Deze panels zijn onafhankelijk van elkaar van beeld te voorzien. De stevige maar dunne behuizing maakt het Neovo dubbel LCD scherm gemakkelijk verplaatsbaar. Ideaal voor grote evenementen!

AV Wings

Van vier losse schermen één beeld maken? Dat kan met de AV Wings! Start uw bedrijfsfilm op verschillende momenten in op de verschillende schermen, om vervolgens tot één beeld samen te komen. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus u kunt uw creativiteit de vrije loop laten gaan. Onze professionals denken graag met u mee over de mogelijkheden. Vervolgens hoeft u alleen maar de juiste content aan te leveren. Tijdens beursdagen schakelt u het systeem gemakkelijk zelf aan en uit.

Verder in ons AV assortiment:

  • iKiosk
  • LCD scherm van 70 inch
  • AV schermen, verwerkt in een wand
  • Touchscreen schermen

Maak uw beursstand of evenement compleet met de AV technieken van Bridge Event Facilities! Bekijk hier al onze mogelijkheden of neem contact met ons op. 

Lees hier meer over onze audiovisuele oplossingen >>