Basis standinrichting

Het inrichten van uw stand voor een beurs of evenement kan het succes van uw deelname bepalen. Een eerste indruk kunt u immers maar één keer maken. Om deze verpletterend neer te zetten, haalt u alles uit de kast; zolang het binnen budget past natuurlijk. Naast een spectaculair eerste indruk is het ook belangrijk om een sfeer en inrichting te kiezen die past bij uw bedrijf. Bij Bridge Event Facilities zorgen we hiervoor. We zoeken daarbij de creatieve grenzen op; mits het budget dit toelaat.

Lees meer over standinrichting

Basisinrichting

De basis van de inrichting van een stand, hoe groot of klein hij ook is, is over het algemeen vergelijkbaar. U presenteert producten op een etaleerkubus, u overhandigt brochures of productbladen vanuit een brochurehouder en ontvangt uw leverancier en klanten aan een tafel. Om uw boodschap kracht bij te zetten kunt u een LCD scherm inzetten waarop u een product- of bedrijfsfilm laat afspelen.

Sokkels: efficiënt en decoratief

Een beursstand is erg kostbaar, u wilt daarom geen kostbare ruimte verspillen aan de spullen van uw standbemanning. Bij Bridge Event Facilities gaan we creatief met ruimte om, daarom is in de etaleerkubussen opbergruimte gecreëerd. Door middel van een deurtje met slot in de kubussen kunt u uw spullen veilig opbergen.

Persoonlijke touch

Uw corporate identity wilt u tijdens een beurs goed zichtbaar maken. Belettering of stickers zijn daarvoor een budget-vriendelijke en simpele manier. 

Contact

Benieuwd naar alle mogelijkheden op het gebied van een basis standinrichting? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk ons beursmeubilair

Meer weten over standinrichting van Bridge EF? Lees dan hier verder! >>

basis stand en basis standinrichting voor beurs congres of event basis stand en basis standinrichting voor beurs congres of event basis stand en basis standinrichting voor beurs congres of event basis stand en basis standinrichting voor beurs congres of event