Congres stands

Bridge Event Facilities wil zo innovatief mogelijk zijn, continu worden er nieuwe standconcepten bedacht. Zo ook de AluVision stands. Ontwerpen met – zoals u gewend bent van Bridge Even Facilities – een juiste prijs/kwaliteitverhouding. De concepten voor congresstands zijn eenvoudig en budgettair aantrekkelijk. Bovendien zijn alle materialen herbruikbaar, wat deze standconcepten buitengewoon milieuvriendelijk maken. Zelf naar uw wensen op grootte aan te passen. De concepten staan als een huis, wij zijn erg benieuwd naar uw invulling hiervan!

Het concept

AluVision is een modulair systeem waarbij afmetingen erg flexibel zijn. De verschillende standconcepten hebben een open karakter en bestaan uit een achterwand van witte of zwarte panelen. De panelen worden geplaatst in aluminium frames. Een afscheiding kan gecreëerd worden door middel van een paneel met doek of enkel een paneel. Het is mogelijk het doek te bedrukken met de identiteit van de organiserende partij of de standhouders. Zoals vanzelfsprekend bij Bridge EF wordt de achterwand uitgelicht met een AluVision LED spot of HQI’s.

De opties

Uw corporate identity kunt u op vele manieren toevoegen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de witte panelen volledig te bestickeren of beletteren. In plaats van witte panelen kunt u ook kiezen voor doek in he frame. Dit doek kunt u volledig laten bedrukken naar uw wensen. Doordat de frames erg dn zijn, zal uw print naadloos in elkaar overlopen.

Display your brand

Dit concept bestaat uit een displaywand van drie meter hoog en één meter breed met een gekoppelde tafel. Verschillende displaywanden worden aaneen geschakeld door middel van een transparante tussenwand. De tussenwand is een bedrukt voile doek met een peesstrip om een semi-open karakter te houden aan de beurs. Dit is uitermate geschikt voor het logo van de beurs of beursorganisatie. Op de smalle wanden kunt u het merk of de sponsor laten bedrukken op één bij één meter. Of u kiest voor een forexbord, wat u eenmalig kunt gebruiken, of Dibond, wat u meerde malen kunt benutten.

Brand Wall

Dit AluVision standconcept is perfect voor het uitlichten van brands. Door de AluVision panelen horizontaal te plaatsen, creëert u een veld van drie meter breed en één meter hoog. Dit leent zich voor het printen van een enorm peesdoek met uw merk erop. De inrichting kan aangepast worden naar uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan een design brugtafel met krukken. Andere inrichtingswensen? Bridge Event Facilities heeft een groot assortiment aan design meubilair voor beurzen, congressen en evenementen!

Let’s meet!

Standconcepten met een open karakter zijn populair en drukken een gastvrije stempel op een beurs. De stand zijn naar wens in grootte aan te passen. Bij dit concept is gebruik gemaakt van vier verticaal geplaatste AluVision wanden die dienen als achterwand. Een paneel van één bij één verwezenlijkt een subtiele afscheiding voor het open karakter van de beurs. Als inrichting kunt u denken aan brugtafels van verschillende hoogtes, etaleerkubussen (al dan niet met glazen kap), balies, folderdisplays, etc. Bridge EF faciliteert in al uw wensen.

Shop in Shop

Wat ook erg gemakkelijk te creëren is met AluVision zijn twee stand met ieder een duidelijk, eigen verhaal. Beide stands hebben verhoogde vloeren voor een chique uitstraling en de werkwerking van bekabeling. 

Meer informatie over congresstands >>

 

 

congres stand | congresstand congres stand | congresstand congres stand | congresstand congres stand | congresstand