LED tegels

Met LED tegels kunt u uw aanwezigheid op een beurs of congres een flinke boost geven. De LED tegels kunnen naadloos in het Aluvision systeem worden opgenomen, waardoor er een krachtige en visuele ervaring ontstaat. Zo creëert u een echte beleving voor de bezoekers van uw stand.

De LED tegels kunnen snel en gemakkelijk geïnstalleerd worden, waarna ze voor een unieke visuele ervaring zorgen. De unieke afmetingen van de panelen zorgen voor een vloeiende integratie in het Aluvison framesysteem.

Over Aluvision

Aluvision maakt eigentijdse systemen met een unieke look, speciaal gemaakt voor de tentoonstellingsbranche. Het Aluvision frame systeem heeft verschillende oplossingen voor de standbouw. Bij Aluvision staan herbruikbaarheid, bestendigheid, flexibiliteit en moduleerbaarheid voorop. Het ingenieuze, modulaire kadersysteem van aluminium was niet alleen baanbrekend, maar zorgde ook voor een revolutie in de standbouwwereld. Met de nieuwe LED tegels voorziet Aluvision in de vraag naar een snelle en gemakkelijke manier om LED wanden te bouwen op beurzen en congressen.

Het standbouwsysteem van Aluvision kan nu ook geüpgraded worden met LED tegels. Deze tegels sluiten naadloos aan op elkaar. Door meerdere panelen op elkaar aan te sluiten kunnen we een LED wall vormen in de grootte die u wil. Bridge Event Facilities heeft maar liefst 60 LED tegels die ingezet kunnen worden.

De tegels laten uw content schitteren over de gehele beursvloer. Naast integratie in uw standwand is het natuurlijk ook mogelijk om de tegels te monteren in een eyecatcher!

LED tegels

Heeft u binnenkort een beurs? Dan zijn de LED tegels een prachtige manier om uw aanwezigheid te vergroten. Met dit technische snufje valt u ongetwijfeld direct op. De mogelijkheden van deze LED tegels zijn groot. De LED tegels zijn namelijk in vrijwel iedere gewenste opstelling in te bouwen. Als wand, display, plafond, vloer of boog: alles is mogelijk!

De LED tegels hebben haarscherpe, levendige beelden met een pixelpitch van 2.5 mm. Toch zijn de LED tegels niet alleen van uitstekende kwaliteit. Het gebruiksgemak is ook groot. Aluvision heeft verschillende praktische hulpmiddelen verwerkt in het design, zodat de tegels gemakkelijk geïnstalleerd en onderhouden kunnen worden. Een voorbeeld daarvan zijn de Easy Grip handgrepen en het Quick Lock systeem.  

Combineren

De LED tegel heeft dus een strak design, is van hoge kwaliteit en kan gemakkelijk toegepast worden. De LED tegels kunnen zonder enige moeite gecombineerd worden met panelen en doeken. De uiteindelijke wand vormt altijd één egaal oppervlak.  

Meer lezen