Lichttechnicus nodig?

Een belangrijk onderdeel van iedere beursstand is goed licht. Een ervaren lichttechnicus kan daarbij helpen. Onze ervaren lichttechnici weten precies hoe ze iets moeten uitlichten. Zij zijn degenen die uw bedrijf letterlijk in de spotlights zetten tijdens een beurs, congres of ander evenement.

Direct een offerte opvragen voor het inhuren van professionele lichttechnicus >> 

Wat doet een lichttechnicus?

Bij evenementen, shows, optredens en beurzen kan het geheel tot leven worden gebracht met de juiste lichteffecten. Een lichttechnicus weet precies wat er nodig is om dit voor elkaar te krijgen. Een lichttechnicus weet u op technisch en artistiek gebied te ondersteunen bij het uitlichten van uw stand of evenement. Met creatieve oplossingen en het juiste materiaal wordt er keer op keer een mooi eindresultaat neergezet.

Bij grote shows en voorstellingen is een lichttechnicus onmisbaar. Maar wist u dat een lichttechnicus ook onmisbaar is op uw stand of congres? Lichttechniek gaat verder dan het aan- of uitschakelen van licht. Licht is zeer sfeerbepalend. De lichttechnici van Bridge Event Facilities weten hoe ze kunnen spelen met kleur, richting, vorm en intensiteit. Zo weten ze telkens een lichtplan te creëren dat perfect aansluit op uw wensen.

Ervaren lichttechnici tijdens een beurs, congres of ander evenement

Licht en geluid zijn zeer sfeerbepalend voor evenementen. Dit geldt dus ook voor een beurs. Met warme, gekleurde lampen zullen bezoekers meer binding krijgen met uw stand. Dit komt omdat ze iets beleven op uw stand wanneer er gekozen is voor bijzonder licht en geluid. Voor de lichttechnici van Bridge Event Facilities is geen uitdaging groot genoeg. Een grote, kale hal? Onze lichtprofessionals weten het om te toveren tot een sfeervolle ruimte die intiem aandoet.

Licht en lichtprofessionals huren voor uw evenement

Voor de huur van licht kunt u bij Bridge Event Facilities terecht. Van zakelijk licht tot uitbundige lichtinstallaties voor een feest: wij hebben het in huis, net als de mensen die weten hoe het geheel geïnstalleerd moet worden.

Veiligheid bij het installeren van licht

Nóg belangrijker dan het neerzetten van een geweldige sfeer tijdens uw evenement of beurs is de veiligheid van u en uw bezoekers. De verhuur van licht brengt ons inziens een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Daarom zijn al onze lichtprofessionals in het bezit van de juiste papieren. Dit betekent dat iedere lichttechnicus bij Bridge Event Facilities over de nodige capaciteiten beschikt die nodig zijn om uw beursstand, congrespodium of evenementhal te voorzien van het juiste licht. Wij werken onder andere met hoogstaande:

  • Verdeelkasten
  • Kabels
  • Brandstoftanks
  • Aggregaten

Hierdoor kunnen we altijd een geruisloze stroomdistributie garanderen. Onze lichttechnici kunnen alles vertellen over de verhuur van licht.

Meer informatie over het huren van licht

Meer over het inhuren van professionals voor uw evenement