Offerte aanvragen evenement op locatie

Snel en vrijblijvend een offerte opvragen voor de locatie van een beurs, evenement of bedrijfsfeest? Bridge Event Facilities heeft de perfecte oplossing!

Wij denken met u mee over een goede locatie voor uw evenement en weten iedere locatie om te toveren tot een professionele beursvloer of sfeervoll feestzaal. 

 • Offerte aanvragen voor event op eigen locatie
  Keer op keer demonstreert Bridge EF de verbazingwekkende mogelijkheden van hallen, loodsen en magazijnen. Neem contact met ons op over de mogelijkheden!
 • Offerte aanvragen voor tent evenement
  Of het nu gaat om tenten voor bedrijfsfeesten of festivaltenten; wij hebben het allemaal voor u. Wanneer het personeel van Bridge Event Facilities de handen uit de mouwen steekt, is er al snel geen stukje tent meer te bekennen. U waant zich al snel in een exclusieve feestzaal!
 • Offerte aanvragen voor event op historische locatie
  Oude industriële locaties hebben hun eigen sfeer, omarm deze! Door het creatief inzetten van licht in combinatie met de historische aangelegenheden in bijvoorbeeld een kerk worden de accenten versterkt en resulteert dit iedere keer weer in een wonderbaarlijk evenement. Wij helpen u hier graag bij!
 • Offerte aanvragen voor het verkleinen van de ruimte
  Pipe & drape is een sfeervolle en betaalbare optie om de ruimte kleiner te laten aanvoelen. Door de pipe & drape uit te lichten met LED verlichting maakt u een kale of ongastvrije ruimte erg sfeervol. 
 • Offerte aanvragen voor het afscheiden van de ruimte
  Op een simpele en budgetvriendelijke manier ruimtes van elkaar scheiden; pipe & drape is multi-inzetbaar. Vaak wordt pipe & drape gebruikt om tijdelijke opslag te verbergen voor de bezoeker. Maar ook om ruimtes met verschillende functies te separeren.
 • Offerte aanvragen voor het aankleden van de ruimte
  Om kale muren aan te kleden is pipe & drape erg geschikt. In dit geval zijn voor de enorme, witte muren pipe & drape met een bedrukt doek geplaatst.

‚ÄčMeer informatie en inspiratie over de locatie van uw evenement? Klik dan hier >>

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw contact aanvraag, we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op. Mocht u geen reactie ontvangen of snel geholpen willen worden, bel dan met ons: 073 5432 666 Team Bridge Event en Exhibition Facilities