Tijdelijke COVID-19 Oplossingen

Bekijk onze mogelijkheden ook in VR!

 

De voordelen

Ons modulaire systeem is licht gewicht en hierdoor snel te plaatsen. Bovendien hebben we een enorme verhuurvloot waardoor elk idee uitvoerbaar is. Daarnaast is het uitermate geschikt om allerlei bedrading weg te werken, denk aan elektra, internet, wateraanvoer, etc. We denken graag met u mee! Omdat we van origine evenementen doen, hebben we een groot scala aan verlichtingsopties (gasontlading, LED, etc.) maar ook meubilair opties om de ruimtes aan te kleden.

De mogelijkheden

De mogelijkheden van modulaire systemen zijn eindeloos! Met het flexibele systeem kan iedere wand gebouwd worden, ongeacht de hoogte. Samen met u bepalen we wat u nodig hebt om de verspreiding tegen te gaan.

  • Ontvangstruimtes (wanden, balies, signing)
  • Kantoorruimtes
  • Productieruimtes
  • Triage/consultatie ruimtes
  • Wachtruimtes
  • Opname

social-distancing-coronavirus-oplossingen-tijdelijk social-distancing-coronavirus-oplossingen social-distancing-coronavirus-oplossingen

​Signing

Door onze jarenlange ervaring binnen de evenementenwereld zijn we specialisten op gebied van signing. Wij laten u hierbij zelf kiezen: of u huurt bestaande elementen die wij in veelvoud in voorraad hebben of wij maken voor u op maat gemaakte signeerborden met uw boodschap. Vloerstickers, extra verduidelijking bij uw balie of bewegwijzering naar de catering of toilet. Bridge-EF denkt graag mee over een creatief, budgettair toepasselijke oplossing wat betreft signing. Het is toch zo prettig als de gasten/bezoekers/patiënten/leveranciers de weg weten te vinden!

signing tijdelijke oplossing coronavirus

Roomdividers

roomdividers tijdelijke oplossing coronavirus- Desk- en roomdividers gepersonaliseerd aan beide zijden.

- Staand of rijdend in jouw gewenste afmeting.

- Voor geluidsisolatie en -absorptie.

- Volledig gemonteerd frame.

- Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Bedankt voor uw contact aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op