Design krukken

Krukken zijn er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren. Bridge Event Facilities heeft een ruim assortiment aan designkrukken van de beste merken in iedere prijsklasse. Een design kruk kenmerkt zich door een modern ontwerp en typische moderne materialen zoals kunststof en metaal. 

De design krukken zijn geproduceerd van materialen met een hoge kwaliteit. Maar naast krukken die er schitterend uitzien, is het ook erg belangrijk dat ze lekker zitten. Het team van Bridge Event Facilities denkt graag met u mee om het perfecte interieur samen te stellen voor uw evenement.

Art-Deco

Ondanks de jaren 30-40 stijl, is deze kruk gemakkelijk te stijlen met modern meubilair. De Art-Deco kruk is de meeste comfortabele kruk die Bridge EF heeft, met haar zachte zitting èn rugleuning. Het houten frame met lederen zitting maakt dat de kruk gemakkelijk schoon te maken is maar gevoelig is voor beschadigingen (kledingstukken die afgeven, ritsen, knopen, etc.).

Offerte aanvraag Art-Deco

HAY

Dit Deense merk staat bekend om haar moderne look met een vleugje design, subtiele details en haar vriendelijk prijskaartje. HAY meubels zijn geïnspireerd op de jaren ’50 - ’60  en worden ontworpen vanuit een functioneel en eenvoudig oogpunt. Meubilair van HAY is uniek, herkenbaar, bijzonder en functioneel. 

Offerte aanvraag HAY

LaPalma Aria

Het LaPalma model 'Aria' heeft diverse uitvoeringen qua zitting. De uitvoering met een gestoffeerde zitting en roestvrij staal frame heeft Bridge Event Facilities in haar verhuurvloot.

aanvraag offerte LaPalma Aria

LaPalma Catifa

Het Catifa design heeft inmiddels al vele variaties, bij Bridge Event Facilities is de kruk te verkrijgen in een eenkleurige zitting met sleevormig frame èn voetsteun. De hoge rugleuning biedt extra ondersteuning.

offerte aanvraag LaPalma Catifa

LaPalma Cubo

De Cubo kruk van LaPalma past perfect in een zeer moderne inrichting door haar geometrische stijl. Een chromen frame en witte zitting geven de luxueuze uitstraling die u wilt tijdens uw evenement.

Offerte aanvragen LaPalma Cubo

LaPalma LEM

Met een verstelbare kruk combineert u functionaliteit en stijl! Een verstelbare kruk is ideaal wanneer u te maken heeft met lengteverschillen, op deze manier kan namelijk iedereen op een geschikte zithoogte aan tafel zitten. En een voetensteun biedt, vooral bij een lange zit, extra comfort. 

Offerte aanvraag LaPalma LEM

Monaco

Monaco is een chromen kruk met comfortabele, lederen, witte zitting. De lage, gebogen rugsteun zorgt voor meer support dan een kruk met rugsteun die een rechte vorm heeft.

offerte aanvraag monaco

Vierkant wit

De kruk heeft geen rugleuning waardoor hij gemakkelijk te bestijgen is vanuit iedere hoek, mede doordat de kruk aan alle kanten een voetsteun heeft. De lederen zitting is erg comfortabel.

offerte aanvraag Vierkant wit