Design stoelen

Een typische design stoel kenmerkt zich door een modern ontwerp en een bewuste keuze voor materialen, waar de nadruk op comfort ligt. Design stoelen komen voor in een innovatief interieur. U huurt deze stoelen voor uw evenement, congres of stand gemakkelijk bij Bridge Event Facilities.

Naast techniek heeft Bridge EF namelijk ook een breed assortiment aan (design)meubilair onder eigen dak. Bij de selectie van het assortiment is de beste prijs-kwaliteitverhouding erg belangrijk. Door de verschillende merken is er voor iedere sfeer een passende designstoel.

Art-Deco

Deze stoel is de meest comfortabele in de verhuur van Bridge Event Facilities, dit komt door de zachte zitting en rugleuning. Een degelijke stoel met houten frame en wit leren zitting.

offerte aanvraag Art-Deco stoel

HAY

Dit Deense merk staat bekend om haar moderne look met een vleugje design, subtiele details en haar vriendelijke prijskaartje. HAY meubels zijn geïnspireerd op de jaren ’50 en ’60 en worden ontworpen vanuit een functioneel en eenvoudig oogpunt. Meubilair van HAY is uniek, herkenbaar, bijzonder en functioneel.

offerte aanvraag HAY

LaPalma Catifa

Het Italiaanse meubelmerk is niet meer weg te denken uit de inrichting van menig evenement, congres of stand. De LaPalma Catifa stoel is multi-inzetbaar mede doordat de stoel tweekleurig of eenkleurig in te huren is. Het tweekleurige model geeft een speels effect, terwijl de eenkleurige eenvoud en professionaliteit uitstraalt.

offerte aanvraag lapalma catifa

LaPalma Cuba

De Cuba stoel heeft een geometrisch design waardoor hij perfect past bij de moderne uitstraling van uw event, beurs of congres. Bij Bridge Event Facilities is de design stoel verkrijgbaar in de kleur wit.

offerte aanvraag LaPalma Cuba

Kuipstoel wit

De kuipstoel is algemeen bekend het de meest gebruikte stoel tijdens een congres of seminar. Het is de stoel met het meest budgetvriendelijke prijskaartje, maar alsnog met een professionele uitstraling.

offerte aanvragen kuipstoel wit