Entreegang en entreetunnel

Een eerste indruk kunt u maar één keer maken, de entree zet dus de toon voor uw congres, beurs of evenement. Er zijn verschillende manieren om uw entree krachtig neer te zetten, Bridge Event Facilities heeft hier verscheidene oplossingen voor. U kunt voor een bestaand concept kiezen, zoals de belevingstunnel of een entreegang met polystretch doeken om de zintuigen van de bezoekers te prikkelen. Wij denken graag met u mee!

Lees hier meer over onze entreetunnels en laat u inspireren!

Storytelling of thema?

Bij Bridge Event Facilities vinden we functionaliteit en decoratie even belangrijk. Een entree is de eerste indruk van wat een bezoeker kan verwachten de rest van de dag(en). Zo kunt u ervoor kiezen de entree zo in te richten dat u een verhaal vertelt, bijvoorbeeld tijdens een afscheidsfeest of om de geschiedenis van uw bedrijf te vertellen tijdens een congres of evenement. Soms is het passender het thema van uw congres of evenement door te voeren naar de entree. Voor elk idee heeft Bridge Event Facilities wel een passende oplossing.

Entreetrunnel

De entreetunnel of belevingstunnel is een nieuw concept waarmee u bezoekers van uw beurs, congres of event meteen bij binnenkomst kunt verrassen. De entreetunnel is erg geschikt om het verhaal van de organisatie te vertellen, zodat bezoekers aan het einde van de tunnel nog meer informatie willen lezen op LCD schermen.

Entree met timeline

Het complete verhaal van uw bedrijf vertellen? Dat gaat uitstekend met een timeline entree! In deze tunnel kan een unieke sfeer gecreëerd worden die perfect aansluit op uw corporate identity. Een unieke manier om de geschiedenis van uw bedrijf uit te lichten.

Entreegang met polystretch

Door middel van polystretch doeken kan diepte gecreëerd worden. Door de doeken af te wisselen met etaleerkubussen of printwerk ontstaat er een prachtige entree die het verhaal of het product naar keuze uitlicht.

Entree met hanglampen

Met pipe and drape kan iedere ruimte worden omgetoverd in een nette entreegang. Door hanglampen op te hangen en deze van bovenaf uit te lichten ontstaat een intieme sfeer. 

Uw beurs of evenement is niet compleet zonder een mooie entree. Lees hier meer over onze entrees of neem contact met ons op.

Meer informatie over de entree van uw beurs, congres of event? Lees hier verder >>

 

entreegang voor beurs congres of event of entreetunnel voor beurs congres of event entreegang voor beurs congres of event of entreetunnel voor beurs congres of event entreegang voor beurs congres of event of entreetunnel voor beurs congres of event entreegang voor beurs congres of event of entreetunnel voor beurs congres of event