Eyecatchers

Op zoek naar een creatieve partner op het gebied van eyecatchers? Bridge Event Facilities is dé creatieve ontwerper van opvallende hulpmiddelen voor evenementen.

Eyecatchers op uw beurs of evenement

Eyecatchers zijn er in vele soorten en maten, van decoratief tot functioneel. Wat eyecatchers gemeen hebben is de aandacht die ze krijgen. Eyecathers zijn opvallend en worden gemaakt met oog voor detail. Een eyecatcher is een praktisch hulpmiddel tijdens een evenement of beurs. Het trekt de aandacht naar uw stand of wijst bezoekers de weg.

Show your best

Onder ons motto ‘show your best’ voeren wij iedere eyecatcher uit. Heeft u bepaalde wensen of ideeën? Deze combineren we moeiteloos met onze creativiteit. Zo ontstaat er een ontwerp voor een eyecatcher die tot in detail is uitgewerkt.

Onze eyecatchers

Bij Bridge Event Facilities hebben we verschillende eyecatchers. Zo is er altijd een eyecatcher die perfect past bij uw beurs of evenement. Door middel van licht, geluid en theatertextiel ontstaat een in het oog springende eyecatcher! Eyecatchers kunnen ervoor zorgen dat uw stand opvalt. Maar heeft u er wel eens aan gedacht dat u bezoekers met behulp van eyecatchers ook de weg kunt wijzen?

Less is more

Een eyecatcher hoeft niet altijd groots en prijzig te zijn. Een sfeervolle lamp kan al genoeg zijn om de aandacht van bezoekers te trekken. Een eenvoudige eyecatcher maakt uw beurs, congres of evenement toch meteen een stuk aantrekkelijker. Het draagt bovendien bij aan een positieve associatie van uw evenement.

Huren of kopen?

Bent u van plan eyecatchers regelmatig in te zetten? Of heeft u eenmalig behoefte aan een eyecatcher voor een evenement? Bij Bridge Event Facilities kunt u eyecatchers zowel kopen als huren.

Voorbeelden van onze eyecatchers

Polystretch lampen

Een stijlvol tintje aan uw evenement? Dat kan door middel van onze polystretch lampen. De lamp bestaat uw twee ringen die worden verbonden door een polystretch doek. De polystretch lampen sluiten altijd aan bij uw evenement, omdat de kleur van het licht is aan te passen aan uw wensen. Deze polystretch lampen zijn ook beschikbaar met print.

AV Wings

Techniek kan ook dienen als eyecatcher. Neem bijvoorbeeld onze AV Wings, deze trekt alle aandacht van de bezoekers naar uw stand! Door presentaties, foto’s of filmpjes af te spelen op de vier beeldschermen brengt u uw boodschap duidelijk over. U kunt ervoor kiezen om de schermen in te zetten als één groot scherm, maar het is ook mogelijk om verschillende losse schermen te gebruiken of een afwisseling tussen de hiervoor genoemde opties.

Kubus

Een eyecatcher kan als decor fungeren, maar ook een functie vervullen. In deze situatie wordt een eyecatcher gebruikt als signing. Om de bezoekers duidelijk te maken waar de cateringpunten zijn is er bij dit project voor gekozen om deze kubussen in te zetten. Het is ook mogelijk om de kubus boven een gangpad te hangen en aan de onderzijde te bedrukken. De mogelijkheden van deze kubussen zijn eigenlijk eindeloos, want een extra optie is verlichting van binnenuit. Deze kan uw corporate identity versterken. Onze kubussen zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Bewegend licht

Licht voor uw beurs of evenement? Bridge Event Facilities heeft het in grote hoeveelheden op voorraad. U kunt ervoor kiezen om goborprojecties in te zetten zodat uw logo of tekst naar keuze wordt geprojecteerd. Als u ervoor kiest om de gobo in een movinghead te plaatsen, kan deze in elke gewenste positie bewegen, ronddraaien of van kleur veranderen.  

Meer informatie

Meer weten over onze eyecatchers? Kijk dan hier of neem contact met ons op.

Meer informatie over verhuur van beursmateriaal >>

 

eyecatchers meubilair voor beurs congres of event eyecatchers meubilair voor beurs congres of event eyecatchers meubilair voor beurs congres of event eyecatchers meubilair voor beurs congres of event eyecatchers meubilair voor beurs congres of event eyecatchers meubilair voor beurs congres of event