Floorcoverings: vloer bekleden tijdens uw beurs of event

De vloer van uw beursstand of evenement kan de sfeer voor een groot deel bepalen. De vloer is namelijk een groot oppervlak in uw ruimte! Bridge Event Facilities levert verschillende soorten vloeren voor uw beurs of evenement, zodat de sfeer compleet is.

Lees meer over de verhuur van verschillende beursmaterialen zoals vloeren.

De eisen voor een vloer tijdens een evenement

Naast het bepalen van de sfeer of stijl die u aanstaat, is het belangrijk dat de vloer aan bepaalde eisen voldoet. Gaat u voor de warmte van een laminaatvloer? Of moet u vanwege het geluid juist voor een geluiddempend materiaal kiezen zoals een vinylvloer? Moet de huisstijl in uw vloer doorgevoerd worden? Laat u een logo op de vloer printen? Bij Bridge Event Facilities kan het allemaal!

Een opvallende vloer

De keuze van een vloer kan uw stand maken of breken. Wilt u uw stand op laten vallen tussen alle anderen? Kies dan voor een strakke, mooie vloer in plaats van een standaard uitvoering! Laat u inspireren door de medewerkers van Bridge Event Facilities. Onze vloerspecialisten weten altijd een passende vloer te vinden die perfect aansluit op uw corporate identity.

De vloeren van Bridge Event Facilities:

  • Laminaat vloeren
  • ‚ÄčTapijt vloeren
  • Verhoogde vloeren
  • Bedrukte vloeren (vinyl)

Tapijt

Weinig vloeren zijn zo veelzijdig als tapijt. Bridge Event Facilities heeft een groot scala aan kleuren, structuren en designs. Voor ieder budget en iedere stijl is er een perfecte tapijtvloer. Behalve de uitstraling van tapijt heeft het nog meer voordelen: tapijt zorgt namelijk voor een goede akoestiek en verkort de nagalm van geluid aanzienlijk. Tapijt is een toegevoegde waarde op iedere drukbezochte beurs!

Laminaatvloer

Net als tapijt heeft Bridge Event Facilities laminaat in verschillende kleuren en motieven. Van rustiek tot modern: er is altijd een passende laminaatvloer bij Bridge EF. Laminaat is sterk en kan dus tegen een stootje, waardoor het gemakkelijk meerdere keren te gebruiken is. Ook het reinigen van laminaat gaat gemakkelijk en snel.

Verhoogde vloeren

Uw bekabeling wegwerken en uw stand optisch verbeteren? Maak dan gebruik van verhoogde vloeren. Bij het installeren van een verhoogde vloer leggen we eerst een aluminium geraamte waar panelen op komen liggen. De panelen zijn mooi afgewerkt in houtprint of wit, maar het is ook mogelijk om te vloer af te werken met tapijt of laminaat.

Bedrukt vinyl

Een manier om uw corporate identity in uw gehele stand door te voeren? Bedrukt vinyl! Bedrukt vinyl is gemakkelijk te gebruiken als vloer, waardoor uw stand geheel in stijl is. Het vinyl dat we gebruiken is bestand tegen voetverkeer en heeft een antislip laag van polyuerthaan. Een vinylvloer is gemakkelijk schoon te houden tijdens een beurs of evenement. Bovendien is dit materiaal contour te snijden in iedere gewenste vorm tot twee meter breed.

Maak uw beursstand of evenement compleet met de vloeren van Bridge Event Facilities! Bekijk hier al onze mogelijkheden of neem contact met ons op. 

Lees meer over de aankleding van uw stand, beurs of evenement >>

 

Floor covering voor beurs congres of event | Bedrukte vloer voor beurs congres of event Floor covering voor beurs congres of event | Bedrukte vloer voor beurs congres of event Floor covering voor beurs congres of event | Bedrukte vloer voor beurs congres of event Floor covering voor beurs congres of event | Bedrukte vloer voor beurs congres of event