Geprinte beurswand

Bij Bridge Event Facilities denken we graag met onze klanten mee. We zijn constant bezig met het ontwikkelen en bedenken van unieke en kwalitatief hoogstaande standbouwconcepten en standontwerpen. Onderscheidend zijn wordt steeds belangrijker op een beurs. Eén van de manieren om u te onderscheiden is door middel van een geprinte wand. Deze geprinte wanden kunnen worden hergebruikt tijdens een volgende beurs of als decoratie in uw bedrijfspand.

De voordelen van een geprinte wand

Een geprinte wand (of truss frontlit) is de ideale manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Een geprinte beurswand springt namelijk meteen in het oog en zorgen voor een strakke en nette uitstraling. Bij Bridge Event Facilities vinden we het belangrijk dat uw beursstand er tot in de kleinste details verzorgd uitziet. Een beurswand mag daarbij niet ontbreken. De eerste indruk bepaalt immers vaak of een bezoeker geprikkeld wordt om u te benaderen of om door te lopen.

Corporate identity

Geprinte wanden zijn de perfecte manier om uw corporate identity uit te stralen. U kunt zelf kiezen wat u laat afdrukken op deze wanden. Bezoekers kunnen hierdoor in één oogopslag zien waar uw bedrijf voor staat, wat u doet en wat u uitstraalt. Hiermee vertelt u dus eigenlijk uw complete verhaal en trekt u meteen de aandacht.

Akoestiek

De geprinte wanden zorgen bovendien voor een goede akoestiek binnen uw stand. Doordat de wanden de zij- en achterkant volledig afdekken komt er weinig geluid binnen vanaf andere stand. Hierdoor kunt u dus een goed gesprek voeren in een rustige omgeving met een potentiële klant.

Bekijk hier onze folder over geprinte beurswanden of neem contact met ons op voor meer informatie. 

Meer informatie over printwerk, belettering en signing >>

 

geprinte wand en geprinte beurswand voor beurs congres of event geprinte wand en geprinte beurswand voor beurs congres of event geprinte wand en geprinte beurswand voor beurs congres of event