Wat is de HI-LED 55?

Bij Bridge Event Facilities werken we graag en veel met het modulaire standbouwsysteem van Aluvision. Dit systeem kan geüpgraded worden met LED tegels. Sinds kort hebben we honderd HI-LED 55 LED tegels van Aluvision in ons assortiment. Deze LED tegels passen naadloos in de kaders van het modulaire standbouwsysteem. Door ze te integreren in uw standconcept ontstaat er een grote LED-muur.

De HI-LED 55 is bij Bridge Event Facilities verkrijgbaar in de losse verhuur, maar we kunnen ook voor een totaaloplossing zorgen waarbij we de hele productie uit handen nemen. Onze technici zijn opgeleid om de HI-LED 55 panelen te integreren in diverse toepassingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 • Stands
 • Losstaande wanden
 • Hangend in een constructie
 • Curved

De LED Panel pixelpitch 2.5 hebben een haarscherpe beeldkwaliteit. Zo kunt u ervoor zorgen dat uw beelden over de gehele beursvloer te zien zijn. Op zoek naar een manier om uw beelden nog meer op te laten vallen? De LED panelen van Aluvision passen ook in een eyecatcher.

Over de Hi-LED 55

De Hi-LED 55 is een LED videotegel van Aluvision die, door ze te combineren, een modualire LED videowand kunnen vormen. De HI-LED 55 biedt standhouders en standbouwers het beste van twee werelden. Niet alleen geven deze LED panelen een schitterende visuele beleving; ze zijn ook nog eens ontzettend gemakkelijk te installeren. Dat maakt de Hi-LED 55 tot een geliefd beeldscherm op beurzen, congressen en andere evenementen.

Ieder Hi-LED 55 paneel is 496 x 496 x 55 mm groot. Door deze afmetingen passen de panelen naadloos in het Aluvision kadersysteem. De pixel pitch van 2.5 zorgt voor een geweldige beeldkwaliteit. Hiermee trekt u ongetwijfeld de aandacht van bezoekers!

Natuurlijk is haarscherp beeld belangrijk voor een LED-scherm, maar gebruiksvriendelijkheid staat bij de producten van Aluvision ook hoog in het vaandel. Daarom bevatten de Hi-LED 55 panelen van Aluvision allerlei slimmigheden voor een moeiteloze montage en onderhoud. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ergonomische handvaten met ‘Easy Grip’. Deze handvaten zorgen voor een gemakkelijke installatie. Ook heeft iedere Hi-LED 55 tegel een magnetische uitlijning en positioning pins, voor een snelle plaatsing. De juiste positie vinden voor een LED tegel was nog nooit zo gemakkelijk! Met het Quick Lock systeem blijft alles vervolgens op de juiste plaats zitten.

De achterkant van de Hi-LED 55 installatie kan netjes afgewerkt worden met panelen of SEG-doeken.

Waar wordt de Hi-LED 55 voor gebruikt?

Wanneer u de Hi-LED 55 panelen gebruikt voor uw stand zal u opvallen! Deze LED schermen kunnen op verschillende manieren geïnstalleerd en gebruikt worden, dus de mogelijkheden van de Hi-LED 55 zijn eindeloos. Integreer de LED panelen in een wand, plafond, vloer, hangende constructie of als gebogen structuur en bepaal wat er op de beelden te zien is!

Technische specificaties van de HI-LED 55

 • Pixelafstand: 2.58
 • Resolutie module: 192 x 192 px
 • Afmetingen cabinet: 496 x 496 x 55 mm
 • Gewicht: 8.8 kg
 • Zender: Novastar 660 Pro

Technische specificaties van de Sending Box/Controller

 • Novastar MCTRL 660 Pro
 • Resolutie: 1920 x 1080 @60 Hz
 • Capaciteit: 2.3 miljoen pixels

De installatie van de HI-LED 55

De HI-LED 55 van Aluvision maakt het mogelijk om een extra dimensie aan uw stand toe te voegen. Daar komt nog eens bij dat de LED panelen, net als alle andere producten van Aluvision, snel en gemakkelijk te installeren zijn. Dit gebeurt altijd toolless.

Aluvision Hi-LED 55 huren?

Bridge Event Facilities helpt u graag om een prachtige Aluvision stand te realiseren. We kunnen het volledige proces voor u uit handen nemen (waarbij we alles, van het ontwerp tot de op- en afbouw, regelen), maar ook voor het huren van losse Aluvision elementen kunt u bij Bridge Event Facilities terecht. Bridge Event Facilities is ook dry-hire verhuurder van Aluvision materialen. Bekijk onze catalogus hier.

Meer over Aluvision

hi led 55 tegels huren aluvision hi led 55 tegels huren aluvision hi led 55 tegels huren aluvision

Meer informatie over Aluvision?

Bij Bridge Event Facilities helpen we u graag met het verwezenlijken van een Aluvision stand in Nederland én daarbuiten. Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. 

Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
Invalid entry
{{file.filename}} ({{file.filesize / 1024 | number:1}}kB)

Bestanden toevoegen
Bedankt voor uw contact aanvraag, we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op