Interactieve LED meubels

Wanneer u een beurs, congres of event organiseert, wilt u zich onderscheiden. Uw doelgroep prikkelen, verrassen en boeien. Met onze interactieve LED meubels kunt u de gekleurde verlichting aansturen via een mobile device, afstandsbediening of DMX. Doordat de meubels op accu’s werken, zijn deze draadloos te gebruiken. Op basis van uw wensen creëren wij graag creatieve oplossingen voor u. U zult versteld staan van de mogelijkheden.

Stands en events

Wilt u een unieke sfeer creëren? Kies dan voor een strakke LED-verlichte zuil. Laat de kleur perfect matchen met de rest van uw stand of event. U kunt er ook voor kiezen om met de kleur juist een onderscheid te maken tussen producten, diensten en mensen. Inspireer en boei uw klanten door hen zelf gebruik te laten maken met de interactieve mogelijkheden. De LED zuilen kunt u iedere gewente RGB kleur geven. Daarnaast is het mogelijk deze te voorzien van de kleur ‘cool white’.

Congressen

Vaak zijn er tijdens congressen momenten waarop gasten vragen kunnen stellen. Maar hoe gaat dit gewoonlijk in zijn werk? Iemand steekt zijn hand op en krijgt de microfoon aangereikt. Maar regelmatig komt de vragensteller niet aan bod. Men ziet hem over het hoofd of het is onduidelijk wie de vraag stelt. De interactieve LED meubels bieden hiervoor een oplossing. Stelt u zich voor: één van de gasten stuurt een SMS met zijn of haar vraag die op het projectiescherm verschijnt. Op dat moment verandert de kleur van de tafel van de vragensteller. Hierdoor ziet iedereen meteen waar de vraag vandaan komt. Het samenspel tussen deze verschillende onderdelen geeft een mooi en futuristisch tintje aan het congres!

Interactief meubilair

U kunt nog makkelijker duidelijk maken welke producten het beste horen bij welke oplossing. Onze sokkels kunnen met behulp van een touchscreen of iPad veranderen van kleur. 

Productpresentatie beveiligingsmaterialen

U kun nu nog gemakkelijker duidelijk maken welke producten het beste horen bij welke oplossing. Een voorbeeld hiervan is de stand met beveiligingsmaterialen. Iedere ruimte vraagt om een specifieke beveiligingsinstallatie. Door middel van een touchscreen of een iPad kan er gekozen worden voor een bepaalde ruimte. De sokkels met daarop de bijpassende producten voor de beveiliging veranderen dan van kleur. Voor extra informatie kan er vervolgens geklikt worden op één van de geselecteerde producten. De sokkel wordt dan verlicht en op de iPad zijn alle technische gegevens over het product zichtbaar.

De beste match van wijn en gerechten

Wijnen en gerechten dienen bij elkaar te passen, maar hoe laat je dat zien? Het interactieve LED meubilair biedt een oplossing. Zodra iemand voor een bepaald gerecht kiest, worden de wijnen uitgelicht die hier het beste bij passen. Door de combinatie van de gesproken uitleg en het interactieve gedeelte, beleeft de bezoeker de wijn extra intens. Tevens slaan de bezoekers de informatie beter op in het geheugen. Gesproken informatie wordt namelijk beter onthouden zodra deze ondersteund wordt door een visuele, interactieve beleving.

Q&A

Een leuke interactieve presentatie houden? Een question and answer presentatie is een leuke manier om geïnteresseerden te informeren over mogelijkheden, specificaties en oplossingen. Een panel neemt plaats achter de interactieve zuilen, zodat ieder panellid zijn eigen zuil heeft. Een vraag wordt gesteld en door oplichten of verkleuren van een van de zuilen wordt duidelijk wie antwoord geeft op de vraag. 

Maak uw beursstand of evenement compleet met het interactieve LED meubilair van Bridge Event Facilities! Bekijk hier al onze mogelijkheden of neem contact met ons op.

Meer interactiviteit tijdens uw congres? Kijk dan hier! >>

 

interactief led meubilair voor beurs congres of event interactief led meubilair voor beurs congres of event interactief led meubilair voor beurs congres of event