Verhoogde vloer voor uw beurs, congres of event

Tijdens een beur, congres of evenement loopt men regelmatig tegen problemen aan die om creatieve oplossingen vragen. Bridge Event Facilities denkt op die momenten graag met u mee over de perfecte oplossing. Daar stoppen we echter niet; wij helpen u ook om deze oplossingen te realiseren. Heeft u te maken met een ongelijke vloer tijdens uw beurs, congres of evenement? Vervelend, maar voor Bridge Event Facilities geen enkel probleem! Wat dacht u van een verhoogde vloer?

Een verhoogde vloer kan een oplossing zijn voor een ongelijke vloer. Daarnaast geeft een verhoogde vloer een extra dimensie aan uw stand of evenement. Een verhoogde vloer is een soort podium; het geeft een exclusieve toevoeging aan de omgeving. Daarnaast zorgt een verhoogde vloer voor extra technische mogelijkheden. Ook wanneer u op zoek bent naar een strakkere afwerking van uw beurs, congres of evenement is een verhoogde vloer dus een ideale oplossing. 

Verschillende opties: tapijt, laminaat en vinyl

Met een verhoogde vloer wordt het gemakkelijk om een vloer waterpas te leggen. Zelfs op een glooiende ondergrond. Eerst wordt een aluminium geraamte geplaatst, waardoor uw vloer waterpas komt te liggen. Vervolgens worden er panelen op- of in het geraamte gelegd. Door de vloer op het geraamte te leggen zijn naden tot een minimaal niveau zichtbaar, maar panelen die in een geraamte gelegd worden zijn budgetvriendelijker. Panelen zijn wit of met een houtprint afgewerkt. Het is ook mogelijk om tapijt, laminaat of vinyl op te vloer te leggen.

Verhoogde vloer op een congres

Op een congres kan een verhoogde vloer een oplossing bieden op verschillende manieren. Allereerst om bekabeling van een meekijkscherm of spreektijdsignalering correct weg te werken. Maar een verhoogde vloer is ook geschikt om de beweegruimte van een spreker af te bakenen. Iedere vorm en iedere maat is mogelijk.

Verhoogde vloer op een evenement

Een evenement op een eigen locatie kan een uitdaging zijn in menig bedrijfshal. Doorgaans is niet iedere bedrijfshal geschikt als evenementenhal. Door een verhoogd terras te plaatsen over de obstakels wordt dit probleem verholpen. Bovendien zorgt een verhoogd terras ervoor dat mindervalide mensen even goed van het evenement kunnen genieten. 

Verhoogde vloer op een stand

Het wegwerken van bekabeling is vooral met de kostbare vierkante meters van een stand essentieel. Bovendien geeft een verhoogde vloer een chique uitstraling en zorgt het ervoor dat de grenzen van uw stand duidelijk zijn voor de bezoeker. Ook geeft het meer kracht aan de presentatie van uw product of bedrijf.