LED verlichting

Sfeer, gevoel en uitstraling zijn erg belangrijk bij het organiseren van een evenement of beurs; op zoek naar een beleving voor de gasten. Verlichting speelt daarbij een grote rol. De laatste jaren wordt LED verlichting steeds populairder. En dat is niet voor niets. LED biedt namelijk vele voordelen ten opzichte van halogenen lichtbronnen.

Lees meer over verlichting van Bridge Event Facilities

Wat zijn de voordelen?

LED is lager in het energieverbruik en heeft een langere levensduur. Een ander groot voordeel is dat LED lampen niet zo warm worden als traditionele lichtbronnen. Daardoor is deze verlichting erg milieuvriendelijk; minder CO2 uitstoot en gebruikte materialen belanden veel minder snel op de afvalbergen. Bridge Event Facilities heeft diverse soorten LED verlichting voor uw evenement in het assortiment. Anders dan bij spaarlampen, brandt een LED lamp onmiddellijk op vol vermogen. In vergelijking met gloei- en halogeenlampen is de LED lamp niet gevoelig voor trilling. Bovendien is de LED lamp niet alleen dimbaar maar ook in te stellen in een andere kleur.

Lichtplan

Afhankelijk van het te creëren gevoel maakt Bridge Event Facilities een lichtplan. Wilt u de aandacht vestigen op een eyecatcher of een intieme sfeer creëren? Door middel van het lichtontwerp programma ‘Wysiwyg’ worden er lichtplannen uitgetekend – die we met u als klant doorspreken – om ervoor te zorgen dat de beleving die u voor ogen had gecreëerd wordt.

Elation Opti Tri White II

De Opti Tri White II is een LED-par die 100% dimbaar is. Verder maakt een dubbele ophangbeugel het mogelijk om de LED-par ook op de vloer te gebruiken. Daarnaast is deze par flikkervrij.

Elation Sixpar 100

Een Sixpar is bijzonder veelzijdig, er zijn 6 kleuren ondergebracht in één chip. Hiermee kunt u elke kleur weergeven. Daarbij is deze Sixpar flikkervrij.

Elation Sixpar 300IP

De Sixpar 300 heeft een krachtigere en strakkere lichtbundel. Hij heeft een International Protection Rating van 65, wat betekent dat deze Sixpar geschikt is voor buitengebruik en een stevige hoosbui. Ook deze par is flikkervrij.

Elation Colour Pendant

De Colour Pendant heeft een zeer veelzijdig ‘wash light’. Bovendien is de LED draadloos aan te sturen en stand alone te gebruiken. De pendant is flikkervrij en geruisloos.

Elation DW Fresnel

De Elation DW Fresnel is een krachtige LED lamp waar u de kleurtemperatuur van kunt instellen. Bovendien is hij op afstand bestuurbaar, flikkervrij, geruisloos en heeft een zoombereik van 13 tot 41 graden. 

Lees meer over verlichting van Bridge Event Facilities >>

 

Elation LED Licht voor beurs congres of event Elation LED Licht voor beurs congres of event Elation LED Licht voor beurs congres of event Elation LED Licht voor beurs congres of event Elation LED Licht voor beurs congres of event