Licht

Bridge Event Facilities tilt zwaar aan de verhuur van licht. Wij weten als geen ander dat goed licht uw event meer klasse geeft. Daarnaast werkt subliem licht als een magneet op uw bezoekers: het trekt publiek aan en u maakt meteen een verpletterende indruk. Licht voor uw beurs of evenement hebben wij in grote hoeveelheden in voorraad. Van zakelijk, helder en ingetogen licht tot feestelijk licht en van romantisch 'kaarslicht' tot uitbundig discolicht. Wij beheersen het spel van kleur, vorm, richting en intensiteit. Voor ons is het een kwestie van keuzes maken en doseren.

Bij de organisatie van een evenement heeft veiligheid onze absolute prioriteit: veiligheid voor alles! Onze medewerkers beschikken over de vereiste veiligheidspapieren. Dankzij onze uiterst veilige verdeelkasten, kabels, brandstoftanks en geluidloze aggregaten is ook een geruisloze stroomdistributie gegarandeerd.

Standlicht

De juiste verlichting in uw stand is essentieel, het zorgt ervoor dat u meer opvalt. Hoe beter uw stand verlicht is, hoe meer vertrouwen en klasse u uitstraalt. Door middel van standaard verlichting wordt uw stand egaal uitgelicht. Een simpele maar budgettair aantrekkelijke oplossing. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om voor een meer theatrale look te gaan. Bij een theatrale look wordt de nadruk gelegd op de highlights, creëren van een beleving en aanbrengen van routing d.m.v. licht.. Verlichting kan dienen als eyecatcher; denk aan een (bewegend) bedrijfslogo op de vloer. 

Bridge Event Facilities kan uw totale expotechniek realiseren.

Meer over Expotechniek.

Eventlicht

Sfeer, gevoel en uitstraling zijn erg belangrijk bij het organiseren van een evenementen; op zoek naar een beleving voor de gasten. Verlichting speelt daarbij een grote rol. Al met vrij eenvoudige middelen kunt u uw evenement aankleden. Uiteraard kunt u ook flink uitpakken en iets spectaculairs neerzetten.

Bekijk hier ons assortiment!