Meubilair van uw stand

De uitstraling van uw stand wordt grotendeels bepaald door de inrichting. Het meubilair dat u in uw stand plaatst moet aansluiten op uw huisstijl of op de stijl van het evenement. Uw stand is namelijk uw visitekaartje tijdens een beurs.

Professioneel meubilair

Bridge Event Facilities is uw partner voor het professioneel inrichten van uw beursstand of evenement. Naast een uitgebreide collectie met techniek hebben we ook een groot assortiment in beursmeubilair. Zo bent u zeker van een professionele maar sfeervolle stand. Bridge Event Facilities levert meubels uit eigen voorraad of in samenwerking met partnerbedrijven. Met de juiste meubels op uw beursstand spreekt u de juiste doelgroep aan. Bridge Event Facilities heeft voor iedere stijl het juiste meubilair in huis: van trendy design tot zakelijke meubels.

Alle materialen voor uw beurs of evenement

Bridge Event Facilities heeft een ruim assortiment aan meubilair voor het inrichten van uw stand of meubileren van uw evenement. Omdat Bridge Event Facilities van oorsprong een AV-bedrijf is, vinden we het belangrijk dat ons meubilair te koppelen is aan techniek. Wij koppelen meubels dus aan techniek.

Meubilair in topconditie

Als u uw stand vult met meubilair, wilt u natuurlijk dat uw stand allure uitstraalt. Daarom zorgen we ervoor dat ons meubilair altijd in topconditie is. Van lounge meubilair tot interactieve LED meubels en congresstoelen, wij denken graag met u mee!

Interactief LED meubilair

Door techniek en meubels te combineren, ontstaan er vaak mooie concepten. Een voorbeeld daarvan is ons interactief LED meubilair. De kleur van het LED licht kan veranderen door middel van een mobile device, afstandsbediening of DMX.

Opslag van uw beursstand

Bij Bridge Event Facilities nemen we graag uw zorgen uit handen. Na afloop van een beurs bieden we de mogelijkheid om elementen of bijbehorende attributen van een beursstand op te slaan. Zo staat alles veilig tot ze weer ingezet moeten worden bij een volgende beurs of congres.

Wit meubilair

De laatste jaren is er veel vraag naar wit beursmeubilair. Dat begrijpen we bij Bridge Event Facilities. Met wit meubilair kunt u namelijk alle kanten op! Dit meubilair laat zich gemakkelijk combineren en leidt bezoekers niet af van uw product. Bridge Event Facilities heeft een uitgebreid assortiment met witte meubels.
Maak uw beursstand of evenement compleet met het meubilair van Bridge Event Facilities! Bekijk hier al onze mogelijkheden of neem contact met ons op.


Bekijk ons beursmeubilair >>

meubilair voor beurs congres of event meubilair voor beurs congres of event meubilair voor beurs congres of event meubilair voor beurs congres of event