Drukke Dagen Voor Bridge Event Facilities

Bridge Event Facilities heeft het erg druk gehad de afgelopen 10 dagen. Zo faciliteerde zij onder andere de opening van Sligro 3.0 Forepark Den Haag, de Niche Optiekbeurs in België, de Kick Off van Marcolin in België, 12 stands bij CentropSales en meer dan 50 stands bij Hall of Frames. Met onze medewerkers, freelancers en uitzendkrachten hebben we ervoor gezorgd dat alles perfect is verlopen. We kijken met een zeer goed gevoel terug op alle events.

Al jarenlang faciliteert Bridge Event Facilities de gehele beursvloer van Hall of Frames, van entree tot uitgang. Twee keer per jaar vindt dit evenement plaats in De Loods van Hart van Holland in Nijkerk. Tijdens deze beurs laten meer dan 50 eyewearlabels hun nieuwste producten zien. Het grootste deel van de standhouders maakt gebruik van het polystretch standconcept van BridgeDit standconcept bestaat uit twee polystretchdoeken die dienen als zijwanden en een zwart molton doek als achterwand. Voor het molton doek wordt een banner gehangen waarvan de content is aangeleverd door de standhouder. De stands worden daarnaast voorzien van meubilair en verlichting.

Gelijktijdig vindt, in de andere beurshal van Hart van Holland, CentropSales plaats. Bridge Event Facilities faciliteerde hier 12 op maat gemaakte stands. Zo verzorgden we onder andere de geprinte wanden, de banners, de eyecatchers, het meubilair en de techniek in de stands zodat iedere stand op eigen haar manier in het oog sprong bij de bezoekers. 

Bekijk hier de foto's van enkele stands bij CentropSales.

CentropSales | Niche Optiekbeurs | Hal of Frames
De Marcolin Stand

Standbouw | Geprinte wanden | Banners | Meubilair | Techniek
De Essilor Stand