Bridge Event Facilities laat Hall of Frames opnieuw schitteren

Al jarenlang mogen we bij Bridge Event Facilities helpen om dé optiekbeurs van Nederland tot stand te brengen. Deze beurs, waar alle exclusieve design labels bij elkaar komen, laat zelfstandige opticiens kennis maken met de nieuwste collecties van ontwerpers. Een tweede kans om een fantastische indruk te maken op potentiële kopers is er niet, dus de bezoekers moeten ieder halfjaar weer versteld staan van de nieuwste monturen. 

We zijn dan ook erg blij dat Hall of Frames ons iedere keer weer opnieuw de vrijheid geeft om de complete beurs, van entree tot uitgang, op te bouwen. Zeker wanneer u weet dat deze beurs in een loods gehouden wordt, mag het resultaat er ook dit jaar weer zijn. 

Beurs met een open karakter
De beurs houdt graag een industriële en open uitstraling. De stands zijn dus stuk voor stuk open, waardoor de collectie meteen goed te zien is voor de bezoeker zonder dat ze daarvoor de stand hoeven te betreden. Een fijne manier van een beurs bezoeken, wanneer er meer dan vijftig eyewearlabels hun collectie willen laten zien. 

Polystretch standconcept
Het polystretch standconcept van Bridge Event Facilities is tijdens deze beurs een geliefde manier van standbouw. Voor dit concept worden twee polystretchdoeken gebruikt als zijwand en een zwart molton doek als achterwand. Om iedere stand een persoonlijke touch te geven en de huisstijl terug te laten komen wordt een banner voor het molton doek gehangen. Natuurlijk mag in een stand het meubilair en de verlichting niet ontbreken. Deze hebben een groot aandeel in het uiterlijk van de stand. 

Voor ieder budget een oplossing
Bij Bridge Event Facilities kunnen we voor ieder budget een stijlvolle stand verzorgen. Ook wanneer het budget wat kleiner is, of men geen behoefte heeft aan een grote en volledig op maat gemaakte stand is een polystretch stand een ideale oplossing. Deze oplossing doet niets af aan het open karakter, stijlvolle uitstraling en uw corporate identity. Benieuwd of een polystrech stand voor u de ideale oplossing is, of wilt u gewoon meer weten over deze vorm van standbouw? Kijk dan eens op deze pagina over polystretch stands.