Bridge verzorgt twaalf op maat gemaakte stands tijdens CentropSales

Zoals we eerder al schreven, heeft Bridge Event Facilities een paar drukke weken achter de rug. We waren niet alleen aanwezig tijdens Hall of Frames, maar ook op CentropSales was Bridge te vinden als standbouwer. Twee beurzen tegelijk een uitdaging? Voor ons geen enkel probleem!

CentropSales is, net als Hall of Frames, een beurs voor en door optiekondernemers en -leveranciers. CentropSales werd georganiseerd in de evenementenlocatie Hart van Holland, waar ook Hall of Frames werd georganiseerd. Dit zorgt ervoor dat bezoekers zowel CentropSales als de Hall of Frames konden bezoeken. 

Voor CentropSales mocht Bridge Event Facilities twaalf stand verzorgen. In tegenstelling tot het polystretch concept dat werd gebruikt op de andere beurs, hebben we hier twaalf op maat gemaakte stands gebouwd. Voor de aankleding van een evenement, of in dit geval een beurs, is vakmanschap nodig. Een stijlvolle aankleding is namelijk niet gemakkelijk te realiseren. Alles moet kloppen en op elkaar aansluiten. Wij helpen onze klanten graag en denken mee met de wensen van onze klanten.

Voor de twaalf stands op CentropSales hebben we bijvoorbeeld verschillende geprinte wanden, banners, eyecatchers, meubilair en techniek verzorgd. Met onze technieken hebben we van alle stands een sfeervolle omgeving kunnen creëren in een ruimte die doorgaans leeg is. Onze bekwame standbouwers hebben ook dit keer weer een aantal prachtige stands weten neer te zetten die menig bezoeker hebben stil doen staan.