Beursstand DSD Op HostingCon 2015

Op dinsdag 22 september en woensdag 23 september vindt HostingCon 2015 plaats in Amsterdam. Als one-stop shop faciliteert Bridge Event Facilities de volledige stand van DSD Europe, zowel de inrichting als de techniek. 

HostingCon 2015
HostingCon is een beurs waarbij alle belangrijke leveranciers van de hosting- en cloudindustrie samenkomen. Samen met Kaspersky Lab, een producent die security oplossingen aanbiedt, staat DSD Europe beide dagen met een stand op deze beurs. Een logische samenwerking, aangezien DSD Europe een distributieplatform is voor o.a. Kaspersky.

Beursstand
Voor een opvallende, frisse uitstraling van een stand is denkwerk nodig. We hebben er bij Bridge EF voor gekozen standwanden te gebruiken die beide bestaan uit een truss constructie van drie meter hoog, waarin een geprint doek is opgehangen. Ook de vinyl vloerbedekking van 6x3 meter is volledig bedrukt. Door de bedrukking van deze onderdelen komt de corporate identity van DSD Europe sterk naar voren en springt de stand direct in het oog van de bezoeker.

Beurs aankleding

De aankleding van de beursstand
Nadat de stand in de stijgers is gezet moet de beurs natuurlijk ook van een stijlvolle inrichting voorzien worden. Qua meubilair is er gekozen voor twee witte statafels met daarbij 8 passende barkrukken. Daarnaast staat er een balie in de beursstand waarop het logo van DSD Europe is bedrukt. In balie zijn twee koelkasten verwerkt zodat de bezoekers van de stand altijd voorzien kunnen worden van een verfrissend drankje. Ook zorgt de balie met haar kastjes voor extra opbergruimte in de stand. Tot slot staat er nog een iPad-kiosk waarop de bezoekers informatie kunnen vinden over de standhouders.

Een complete stand
Er is een mooie strakke stand neergezet voor DSD Europe. Benieuwd wat Bridge Event Facilities voor uw stand of evenement kan betekenen?
Neem dan gerust contact op.