Bridge EF kijkt terug op een geslaagde beurs

Bridge Event Facilities kan met een trots en voldaan gevoel terugkijken op een drukbezochte beurs tijdens de Regio Business Dagen 2015 in Eindhoven. Alweer de drieëntwintigste editie van het netwerkevenement voor Zuidoost-Brabant. Met een enthousiast team, relaties en nieuwe gezichten die de moeite hebben genomen onze stand te bezoeken en de prachtige uitstraling van de stand, kunnen we concluderen dat de Regio Business Dagen een groot succes was. Bezoekers hebben kennis kunnen maken met een aantal teamleden, onder andere Ton van der Meijden; een vrij nieuw lid in ons team. Samen met Mats Briene, die zijn functie binnen Bridge EF al wat langer vervuld, waren zij het aanspreekpunt tijdens de beurs. 

De beursstand is uiteraard gebouwd door Bridge EF zelf. Hoewel de stand maar 16 m2 was, heeft Bridge EF goed de aandacht weten te trekken. Bridge EF heeft gebruik gemaakt van een eyecatcher van polystretch doeken en door de inzet AV Wings viel de stand goed op. 

Bridge Event Facilities kan dus terug kijken op twee mooie beursdagen. We willen iedereen nogmaals bedanken voor de interessante en inspirerende gesprekken.

Bekijk hier de foto's.

 

Beursstand

Beurs | Bridge Event Facilities