Misco Expo Wederom Een Succes

Op dinsdag 13 oktober 2015 vond wederom Misco Expo plaats, dé jaarlijkse beurs voor IT-professionals. Een interessante beurs waarop de nieuwste innovaties, artikelen en oplossingen te vinden zijn. Naast dat Bridge Event Facilities als one-stop shop de techniek en inrichting voor meer dan 40 stands mocht verzorgen, faciliteerde zij ook de powersessies, het Misco Huis, het cateringplein, de registratiebalies en de rokersruimte.

Stands
Voor de stands zijn maar liefst 120 bedrukte banners gebruikt, dit komt omdat er gekozen is voor de truss frontlit stands. De basis van deze stands bestaat uit truss frames waarin geprinte banners zijn opgehangen. De geprinte wanden zijn de perfecte manier om uw corporate identity uit te stralen. U kunt namelijk zelf kiezen wat u laat afdrukken op de banners. Bezoekers kunnen hierdoor in één oogopslag zien waar uw bedrijf voor staat, wat u doet en wat u uitstraalt. Hiermee vertelt u direct uw complete verhaal en trekt u meteen de aandacht.

Het Misco Huis
Het Misco Huis was de stand van de beursorganisatie. Hierin konden bezoekers terecht met alle vragen over de nieuwe samenwerking tussen Misco Nederland en Misco Solutions. De stand had, zoals de naam het al zegt, de vorm van een huis. Door te kiezen voor een geprint dak in plaats van geprinte wanden kreeg de stand een open uitstraling. Op het plafond stonden allerlei associaties die te koppelen waren aan de organisator. Door het plafond mooi uit te lichten met blauw LED licht, was de ambiance nog meer in de stijl van Misco. Daarnaast verzorgde Bridge-EF ook de overige techniek en inrichting zoals de grote bar in het midden, de beurskrukken, statafels, standverlichting en de Lcd-schermen.

Het Cateringplein
Om de stijl van de beurs ook op het cateringplein terug te laten komen was er voor gekozen om polystretch lampenkappen op te hangen. Deze lampen hadden ook dezelfde kleur blauw, zoals te zien is op de foto. Daarnaast was het plein voorzien van een projectiescherm, licht en geluid en waren er tafels met witte art-deco stoelen geplaatst.

Powersessies
In diverse stands werden er verschillende powersessies gegeven. Tijdens deze sessies werd het laatste nieuws gedeeld op het gebied van IT met onderwerpen als Windows 10, Mobility 2.0 en Citrix programma’s. Deze sessies werden via glasvezelkabel live geprojecteerd op de beeldschermen in de stands maar ook op het projectiescherm bij het cateringplein. 

De Registratiebalie
Tijdens Misco Expo kwamen er meer dan 800 bezoekers. Om dit in goede banen te leiden is er gebruik gemaakt van meerdere registratiebalies zodat de bezoekers snel en gemakkelijk naar binnen konden. Een registratiebalie is de eerste indruk die een bezoeker binnenkrijgt en daarom erg belangrijk. Hierdoor is er gekozen voor de balies met een industriële look omdat deze look het beste aansloot bij de stijl van de beurs. 


Bekijk hier het fotoverslag van de dag.

Standbouw | Bridge Event Facilities
Overview Stands

Standinrichting | Bridge Event Facilities
Het Misco Huis
Polystretch standinrichting
Het cateringplein
Registratiebalie | Standbouw
Registratiebalies