Sligro stand tijdens Gastronomie beurs

Gastronomie is een vakbeurs die jaarlijks zo'n 4000 bezoekers naar de Jaarbeurs Utrecht trekt, dit jaar vond deze plaats op maandag 9 november en dinsdag 10 november. De beurs richt zich op het midden- en hogere segment van de Nederlandse gastronomie. Deelname van Sligro Nederland mocht dan ook niet ontbreken.

Gastronomie
Deze vakbeurs richt zich op kwaliteit, inspiratie en beleving in de gastronomie. Bezoekers van deze beurs komen voor de hoogwaardige producten en diensten. Ze maken kennis met collega's, nieuwe producten en de laatste trends. Door middel van wijnproeverijen, masterclasses, signeersessies en diverse themapleinen zorgt de organisatie ervoor dat er ieder jaar een kwalitatief sterk en onderscheidend programma is. Nationale en internationale topchefs bieden een kijkje in de keuken.

Sligro's beursstand
De basisconstructie van de stand werd gerealiseerd met truss, door de toevoeging van reclamezuilen en een geprinte standwand was Sligro niet te missen op de beursvloer. Als eyecatcher plaatste Bridge EF een movinghead met een gobo erin. Deze gobo projecteerde het logo over de gangpaden naast de stand. Bezoekers konden dus letterlijk niet om Sligro heen. De inrichting bestond uit brugtafels met ijsbakken, deze zijn speciaal geproduceerd voor Sligro.

AV Wings
De gobo van Sligro was niet de enige eyecatcher in de stand. Ook AV Wings werd ingezet om de aandacht van de bezoekers te trekken. Dit systeem zorgt ervoor dat vier losse schermen één beeld kunnen worden. In de stand werd AV Wings ingezet om een mooie combinatie te maken van één beeld en vier losse beelden, wat de dynamiek in de stand enorm deed stijgen.