Bridge EF verzorgt stand tijdens Horeca Expo Gent

Van zondag 15 november tot donderdag 19 november werden de laatste trends geproefd en de nieuwste innovaties ontdekt in Flanders Expo, Gent. Sligro was daar ook bij aanwezig en vroeg Bridge Event Facilities om de stand te bouwen. Door de one-stop shop solution van Bridge EF werd Sligro compleet ontlast van alle zorgen.

De standSligro stand | trussconstructie
Sligro had een eilandstand van 72 m2. Om de stand open te houden werd een truss constructie omhoog gehesen. Daarin spande Bridge EF een zwart doek, het plafond zorgde voor meer sfeer. Aan de trussconstructie hingen verschillende forex borden. En net als bij de stand tijdens Gastronomie werden er reclamezuilen geplaatst; ditmaal vier stuks. Twee movingheads met gobo's lieten het Sligro logo over de beursvloer bewegen en het gebruik van AV Wings maakte dat de stand enorm opviel.

650 exposanten, 3000 merken
Horeca Expo is de grootste en meest totale vakbeurs voor de horeca en grootkeukens in België, vier dagen lang kunnen binnen- en buitenlandse bezoekers inspiratie op doen. Dit jaar waren er zo'n 650 exposanten die zo'n 3000 merken presenteerden. De organisatie bedacht een slimme manier om al deze exposanten een mooie plek op de beursvloer te geven. Zo werden de 8 hallen verschillende 'zones' opgedeeld, op deze wijze vonden gerichte ontmoetingen plaats.

Klik hier voor meer foto's!