ADI IP Integratie Conferentie

Op woensdag 25 november 2015 vond de ADI IP Integratie Conferentie plaats in het Lamot congres centrum, Mechelen in België. Alle security professionals bezochten de conferentie, een conferentie die zich richtte op productintegraties. Het programma ving aan met een seminar van 30 minuten, in het Nederlands èn Frans. Daarna werd een showcase gedemonstreerd, hierin was toegangscontrole, elektronische inbraak en verscheidende video-oplossingen toegepast.

Showcase
Bridge Event Facilities werd gevraagd om zorg te nemen over de showcase. Door middel van een trussconstuctie en banners realiseerde Bridge EF binnen no-time een woonkamer en tuin. Drie HQI lampen zorgden voor een goed verlichte living en de zithoek in art-deco stijl met Perzische tapijten en een plasma scherm creëerde een huiselijke sfeer. Om een tuin na te bootsen plaatste Bridge een Chamerops op een stuk kunstgras. Overigens verwezenlijkte Bridge EF extra bergruimte door etaleer kubussen te plaatsen.

One-stop shop solution
Deze showcase is een goed voorbeeld van de one-stop shop solution. De constructie, inrichting, pipe and drape en het drukwerk werd verzorgd door Bridge EF. De kostenbesparing door gecombineerd transport en het ontbreken van overlappingen in techniek en inrichting maakte deze showcase tot een budgettair aantrekkelijke invulling. Een team van 3 mannen bouwde de showcase in de ochtend op en braken alles dezelfde avond nog af. Zo was de locatie voor een volgend evenement gelijk weer inzetbaar.