Knallend het nieuwe jaar in!

Bij Bridge Event Facilities gingen we knallend het nieuwe jaar in! Na twee nieuwjaarsrecepties, drie stands in België, één stand in München en tien losse verhuur projecten, stond het eerste grote project van 2016 op de planning. Een voorjaarsbeurs van Petsplace/Boerenbond, die plaatsvond op 17 januari in Hart van Holland (Nijkerk), werd grotendeels gefaciliteerd door Bridge Event Facilities. De registratie/garderobe, twee cateringpleinen, Kids Place en 63 stands werden door Bridge EF gefaciliteerd.

Standhouders werden aangenaam verrast door de flexibiliteit van zowel Bridge EF als Hart van Holland. Dit resulteerde op een succesvolle beurs en tevreden standhouders.

Polystretch stands

De stands
De Loods werd in anderhalve dag door 17 freelancers en vaste Bridge medewerkers omgetoverd tot mooie beursvloer. Wederom werd het polystretch standconcept gebruikt om de beurs een open karakter te geven. Het concept houdt in dat twee polystretchdoeken fungeren als zijwand en een zwart molton doek als achterwand. Een banner zorgt ervoor dat de corporate identity goed zichtbaar is. Standaard werd een stand voorzien van een statafel en twee krukken. Daarnaast konden standhouders LCD-schermen, iKiosken, presentatiezuilen, etc. toevoegen.

Signing
Op een beursvloer is signing erg belangrijk, als organisatie wilt u namelijk niet dat uw bezoekers verloren lopen. Zo werden tijdens de voorjaarsbeurs van Petsplace/Boerenbond vier signingpalen geplaatst. Ook in de lucht hing er signing, om de cateringpleinen aan te duiden werden er frameless frames opgehangen met peesdoeken daarin.

Vooruitblik
De kop is eraf en mochten we in dit tempo doorgaan in heel 2016, dan wordt dit absoluut een topjaar voor Bridge Event Facilities. Tot eind januari zijn we in ieder geval nog druk met een evenement èn een beurs.

Bekijk hier de foto's!